Saarikko esittää maskipakkoa Prismoihin, Citymarketteihin ja Lidleihin.

Tätä korona-uutisointia on aika hurjaa seurata. Idiotismin ennätyksiä rikotaan yhä kiihtyvään tahtiin. Onkos siitä nyt viikko, kun uutisoitiin, että Itiksessä otetaan käyttöön maskipakko. Heti perään uutisoitiin, että sorry, kyseessä onkin vain vahva suositus, koska laki ei anna oikeutta pakottaa kenellekään kuonokoppaa.

Ja nyt sitten hallituksen höppänät patistelee tekemään pakon kuitenkin: Saarikolta tiukat terveiset kauppajättien johdolle: Toivoo maskipakkoa liiketiloihin

Psykologisestihan tämä on ihan kunnon isoveli-meininkiä. Laitetaan kansalaiset ja yritykset kyttäämään toisiaan niin iso paha hallinto ei sotke käsiään. Laittakaa asiakkaanne kyykkyyn tai muuten me tehdään vielä isompi kyykytys…

Voi taivaan vallat näitä aikoja. Onhan tää huimaa päästä elämään ja näkemään nämäkin ajat.

Yksi kommentti artikkeliin ”Saarikko esittää maskipakkoa Prismoihin, Citymarketteihin ja Lidleihin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *