Kimmo Kiljunen kannattaa salaliittoa

Wikipediasta lainattuna:

Salaliitto eli salahanke on kahden tai useamman henkilön salainen sopimus jonkin rikollisen tavoitteen saavuttamiseksi.

Kansanedustaja Kimmo Kiljunen eduskunnassa 8.3.2021:

”Nää kriisit ja ilmiöt, jotka ovat yli rajojen olevia koko ihmiskuntaa kohtaavia ilmiöitä, niin ne voitetaan [sic] hallitsemaan vain globaalitasolla, ja semmoinen salaliitto ehkä täällä taustalla on, ja jos on, niin minä saattaisin lähteä tukemaan sitä.”

Eli ei enää salaliittoteorioita vaan täysin julkisia ulostuoja salaliittoon osallistumisesta tai halukkuudesta siihen. Onneksi Kimmolla on pleksit naamalla niin se on suojassa median armottomalta myllytykseltä. Tai noh… sitä odotellessa 😀

Lisää EES-blogissa: https://eliitinesoteerisetsymbolit.blogspot.com/2021/03/kimmo-kiljunen-ja-globaali-salaliitto.html

Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *