5 kommenttia artikkeliin ”Hei me maalitetaan

 1. Näin se valtaeliitti vetoinen psykologinen pelonlietsonta kampanja toimii. Osa porukasta taitaa olla jo niin peloissaan, että käyttää maskia loppuelämänsä, samalla maskittomia syyllistäen.

  Asian vierestä. Mitäköhän tapahtuu kun nämä rokotetta kovasti odottavat maski-ihmetykset tajuaa, että COVID- virusvariaatioita on jo tuhansia. Näistä suurin osa tarvitsee uuden rokotteen, meinaavatko olla piikillä päivittäin?

  Lähde: World renown vaccine specialist, Geert Vanden Bossche. A COMING COVID CATASTROPHE

  Vastaa

  1. Jos näitä ”rokotteita” kutsutaan käyttöjärjästelmäksi niin eiköhän ne tulevat piikit ole päivityksiä , ilman niitä kone pätkii

   Vastaa

   1. Jep. Gates vs Jobs siirrettynä reaalimaailmaan. Onneksi olen ollut jo hyvin pitkään Mac-porukassa.. Ei tarvi jatkuvia piikkejä 🙂

    Vastaa

 2. Päivän uutiset. Yllättävää tai no ei sittenkään 🙂 Astra Zeneca rokote keskeytetään (Näytön vuoksi viikoksi). Niinistö ottaa Pfizerin mRNA-rokotteen ja hallitus ei toteutakkaan sulkutilaa koska EU on luvannut toimittaa Pfizerin mRNA-rokotteita valtavia määriä Suomeen.

  Melkoista teatteria, voisiko enää läpinäkyvämpää olla.

  Vastaa

 3. Mielenkiintoista sinänsä, että päivän tarot kortti aamulla oli Miekkojen kuningas (käänteinen)

  Näyttäisi siltä, että Sauli – kortti on nyt pelattu. Ehkä viimeisenä oljenkortena? (Yksi käänteisen kortin teemoista on manipulaatio)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *