Bidenin esiintyminen lehdistölle oli feikattu

Monet kummia juttuja seuranneet on varmaan törmänneet videoihin, joissa tuodaan esiin esim. kansainväliseltä avaruusasemalta kuvattuja videoita, joissa vaikuttaa näkyvän outoja kuvamanipulaatioon viittaavia ”häiriöitä”. Nyt on kuitenkin tullut ilmi kaikkien aikojen tökeröin videomanipulaatio. Joe Bidenin esiintyminen lehdistön edessä on kuvattu todennäköisesti greenscreenin edessä. Tällä on mahdollisesti haluttu varmistaa se, että hän ei vahingossa pääse lipsauttamaan mitään typerää tai saa mitään sairaskohtausta kriittisellä hetkellä. Sinänsä ymmärrettävää, mutta mitä tämä kertoo ”vapaan lehdistön” tilasta?

Alla linkki suorana videon oikeaan kohtaan. Hyvä Myytinkertojat!

5 kommenttia artikkeliin ”Bidenin esiintyminen lehdistölle oli feikattu

 1. Totuudenmukainen, tasapuolinen lehdistö on optinen harha.

  Vastaa

 2. 911 oli selkeä räjäytystyö, tornit pursuivat sivuille ja jopa ylöspäin (puhumattakaan rakennus seiskan vapaapudotuksesta). Sandy Hook oli mitä todennäköisimmin feikki. Mutta tämä Bidenin vaatimaton esiintyminen oli vain silmänkääntötemppu, jonka aiheutti korostuneen kokoiset karvamikrofonit pitkillä varsillaan. Ne olivat melkeinpä pressan sylissä, eivätkä suinkaan hänen edessään, niinkuin se edestä katsottuna vaikutti. Vaalea karvapallo kauimpana sivulla (se on vain niin iso!), tumma lähempänä pressaa. Siksi hänen kätensä ylettyvät niiden editse.
  Tässä täytyy käyttää ajatuksen voimaa, kuten kuuluisassa kaksoiskuvassa ankka – jänis. Kun pääsee irti toisesta mielikuvasta, toinen muuttuu selviöksi.

  Vastaa

 3. Hmm.. Katsoessani videota (lukuisia kertoja) aloin kyllä itsekin miettimään sitä mahdollisuutta, että tämä feikki-look on tehty täysin tarkoituksella. Onko kyseessä ns. syötti? Miten tuollainen moka voitaisiin vahingossa tehdä? Ei kai kukaan usko, että se olisi resurssien puutteesta kiinni? Aidoltakaan se ei näytä vaikka kuinka katsoisi minkäsävyisten kakkuloiden läpi… Yksi selitys olisi se että video on tarkoituksella muokattu oudon näköiseksi vastakkainasettelun synnyttämiseksi.. taas kerran. Jätetään asia hautumaan…

  9/11 -juttu on ihan eri luokkaa kuin tämä. Tää on yks kissan pissi. Ihan sama mitä tuolla nurmikolla tapahtuu tai ei tapahdu 😀

  Vastaa

 4. Jos haluaa katsoa optisesti harhattomia Bideen esiintymisiä, kannattaa vilkaista esim. kaverin nouseminen lentokoneeseen.

  Vastaa

 5. Videon laatu taittaa johtua vielä osin kehittymättömän AI kuvanmuokkauksen köytöstä. Mikäs se 90 luvun leffa on jossa Arska juoksee jossain kuoleman kisassa ja päättäjien videot on AI tekosia?

  Ihmiset on laiskoja, digillä saa nopeemmin tehtyä, laadusta viis. Selvä feikki siis.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *