Johdetaanko meitä harhaan?

Kirjoitan tämän jutun todella nopeasti, vaikka aihe olisi todella pitkän pohdiskelun arvoinen. Nyt ei vaan ole siihen aikaa. Pahoittelut siis jo etukäteen tästä pikaisesta käsittelytavasta, joka tässä jutussa on. Palaan asiaan ehkä myöhemmin syvemmin.

Haluan kuitenkin ottaa lyhesti esiin yhden asian, jota olen monesti miettinyt. Eli sen miten meille annetaan välillä erilaisia ”syöttöjä lapaan” tarkoittaen sitä, että joskus jotkut asiat vaikuttaa täysin päivänselvästi epäilyttävältä. Lisäksi tähän yleensä liittyy se, että asiaa hieman tutkineet tietävät, että aiheen taustalla on jotain aidosti outoa ja rikollista.. Ja se, että tätä kaikkea käytetään jonkun tietyn agendan ajamiseen.

Otetaan esimerkiksi Pizzagate. Kaikki tiiliskiveä älykkäämmät tietävät, että yhteiskunnan yläluokassa liikuu paljon pedofiilejä ja he ovat myös verkostoituneita ja he käyttävät symboleita viestimiseen. Monet myös tietävät miten vakavia ne aidot faktat ns. pizzagaten taustalla olivat. Kuitenkin asia kääntyi suuren yleisön silmissä todisteeksi siitä, että tämänlaisiin salaliittoihin uskovat vain pöljät. Miten näin kävi? Minne katosi se itse asian pihvi?

Kun Wikileaksin vuotamien sähköpostien kautta paljastui todella epäilyttäviä yksityiskohtia, jotka vaikutti viittaavan pedofiliaan, jotkut (esim. David Icke) varoittelivat, että kyseessä voi olla ansa. Eli vaikka taustalla olisi oikeasti järkyttäviä rikoksia niin paljastukset voisi olla lopulta tahallinen ja suunniteltu harhaanjohtaminen (tälle on varmaan joku parempi ja oikea termikin, mutta en saa sitä nyt päähäni.) Pizzagaten kohdalla suuri yleisö on varmaan edelleen täysin pihalla koko kuviosta.

Noh, joka tapauksessa… Nyt tämä sama asia tuli mieleen, kun katsoin edellisessä jutussa mainittua bidenin ”feikkivideota” lukuisia kertoja putkeen ja yritin järkeillä miksi tällainen video halutaan nostaa juuri nyt esille. Biden on piileskellyt julkisuudelta piilossa ja nyt hän yhtäkkiä tulee esiin videolla, joka on enemmän kuin epäilyttävä. Onko tämä vain tökero feikkivideo vai ehkä taidokasta psykologista peliä? Onko kyseessä taas jotain tahallista harhaanjohtamista?

Pitää tietysti muistaa, että tämä on täysin mitättömän pieni asia. Ketä oikeasti edes kiinnostaa onko Biden jossain videossa aidosti vai ei? Itseäni ei ainakaan. Toki asiaan liittyy se, että jos kyseessä olisi feikki niin media olisi mukana tässä peittelyssä. Mutta tällä kaikella ei loppujen lopuksi ole edes väliä, jos keskustelu saadaan käännettyä siihen mihin se nyt esim. Iltalehdessä näyttää kääntyneen. Ja kuka tästä härdellistä lopulta hyötyy?… No tietysti ne jotka haluaa mustamaalata ns. foliohattuja ja peitellä oikeasti epäilyttäviä asioita.

En tiedä ymmärsikö kukaan mitä nyt ajoin takaa, mutta juuri nyt itselläni ei ole aikaa tälle aiheelle enempää. Palaan asiaan paremmalla ajalla.

Ja olipa totuus tuosta Bidenin videosta lopulta mikä tahansa niin jotain maailman nykytilasta kertoo se, että hyvin moni ei epäile hetkeäkään (kuten en minäkään) sitä, etteikö Yhdysvaltojen presidentti voisi feikata esiintymisensä greenscreenillä. Se kertoo jotain todella merkittävää meidän ajasta.

Mutta toisaalta… Kyllä ne kuukävelyvideot ja suorat tv-lähetykset kuusta 60-luvun lopussa näyttää ihan yhtä uskomattomilta eli ei mitään uutta auringon alla 😀

6 kommenttia artikkeliin ”Johdetaanko meitä harhaan?

 1. Kummallisia ilmetymiä tulee kyllä esille päivittäin.

  Yksi mahdollinen skenaario on, että olemme hybridisodankäynnin kohteena. Hyökkääjä saattaa olla Kiina tai Kiinan johtama ryhmittymä. (WHO, WEF, YK… ovat työkaluja). COVID on tästä fyysisesti näkyvä hyökkäys, jonka turvin valtiot ajetaan hyökkääjän syliin. Valtioille kriittiset avainhenkilöt on saatu tiedostaen tai tietämättään hyökkääjän myyriksi. Valtioiden lakeja muokataan taustalla kiireellä kansalaisten tukahduttamiseksi ja näin valtioiden haltuunoton mahdollistamiseksi. Mieletön velanotto mahdollistaa lopulta hyökkääjän oikeutuksen valtioiden haltuunotossa. Median toteuttama informaatiosota (harhautus) tukee operaatiota täysimääräisesti. Hyökkäystä on valmisteltu vuosia tai vuosikymmeniä.

  Tälle pohdinnalle tuli tarot pakasta Maljojen ässä.

  Vastaa

 2. Jos asuttaisiin murikassa mun nimi ois Billy-Bob ja sä olisit Hank, kummallakin maga lippikset päässä ja parisenkymmentä tussaria pisin poikin taloa, tää ei olisi mikään pikku juttu

  Vastaa

 3. Juuri näin 🙂 Luultavasti siksi DC:ssä on yhä kansalliskaarti paikalla.

  Vastaa

 4. Katsoin juuri veret kiehuen koosteen ”Libya before and after Gaddafi” (osoite alla) ja muistin tämän otsikon, jonka alle kooste sopii kuin nenä päähän. Naton (USA, Britannia ja Ranska etunenässä) tuhoretki 2011 itsenäistä ja vaurasta maata vastaan pohjustettiin törkeillä valheilla, jotta suuri yleisö johdettiin harhaan kannustamaan tai ainakin hiljaisesti hyväksymään tämän rikoksen. Obama valehteli kirkkain silmin.
  Libya kuului siihen listaan seitsemästä maasta, jotka USA halusi ottaa haltuun. Tästä enemmän heti koosteen alussa. Tämä haltuunottoprosessi on yhä käynnissä Syyriassa (nyt tauolla tosin, mutta kaipa se pääsee taas vauhtiin, jahka Biden kompuroinneiltaan ehtii), se alkoi Irakista heti 911-iskujen varjossa ja prosessin ”loppupalkintona” häämöttää Iran, jonka kimppuun käymistä pohjustetaan jo ahkerasti nyt mm. Saudi-Arabian ja Israelin myötävaikutuksella.
  Jonkun pitäisi tehdä tästä Lähi-Idän tuhoprosessista juttuja, sillä se on todella maailmanrauhaa uhkaava ”konspiraatio”, joka etenee päivittäin jatkuvien valheiden ja pimitysten siivittämänä.

  https://www.youtube.com/watch?v=7Q3_e0s0NJo

  Vastaa

 5. Olen pahoillani, en tiennyt yllä että kyseessä on suora linkki enkä sitä, että se lähtee toistamaan kohdasta, jossa se sattui olemaan kopioidessani sen. Tarkoitus on katsoa koko juttu ihan alusta alkaen, se on tärkeätä! Pahoittelen sattumusta!

  Vastaa

 6. Huokaus! Lisäksi videon nopeus on jäänyt 1,5:een (ratas-ikonista), katson usein nopeutettuna niin kerkeää enemmän 😀
  Tämähän meni vaikeaksi. Jokohan nyt tuli kaikki kuntoon? Anteeksi toikkarointini!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *