2 kommenttia artikkeliin ”Mielenosoitus Helsingissä

  1. Näytti, että olisi ollut mukana yli 1000 ihmistä. Yle aamulla huvittavasti aliarvioi koko homman.Mutta, määrä ei korreloi millään tavalla Suomessa nyt hereillä oleviin.

    Hienoa oli myös huomata, että paikalla olleet ovat yhtä mieltä mihin yhteiskunnassa tulemme menemään, arvoista, uskomuksista tai mielipiteistä huolimatta. Tämä on todellista koherenssia, jolla myös todellisuus muuttuu.

    Vastaa

  2. Itse katselin tuon lähetyksen alkua ja ämmistyin väkimäärästä. Ihan hullun paljon jengiä. Ei tosiaan ole helppoa saada Suomen kaltaisessa maassa ihmisiä kadulle räntäsateessa keskellä nykyistä tilannetta. Iso hatunnosto. Huomasin vasta jälkikäteen, että James Corbett oli ottanut asian jo aiemmin käsittelyyn: https://youtu.be/d1jfJMt0jFQ

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *