Videosuosituksia

Myytinkertojien videossa taas paljon hyvää höpinää Jalo, Peltola & Wirén -kombinaatiolla:

Myös EES-blogissa oli jaettu hyvä video otsikolla ”Computing Forever: WHY THE LOCKDOWNS ARE BEING CONTINUOUSLY EXTENDED”, mutta jostain syytä en onnistu avaamaan tai jakamaan sitä tässä omassa blogissa. Noh, käykää katsomassa täällä: https://eliitinesoteerisetsymbolit.blogspot.com/2021/03/computing-forever-why-lockdowns-are.html

2 kommenttia artikkeliin ”Videosuosituksia

 1. Tuossa Myytinkertojien videossa on loppupuolella hieman sivuttu tärkeätä aihetta, nimittäin sionismia. Siitä pitäisi puhua paljon enemmän vähintään kahdesta syystä: ensinnäkin sionistit ovat saattaneet alulle erään maailmanhistorian ongelmallisimman pulmatilanteen, nimittäin Israelin valtion, joka aiheuttaa jatkuvaa hiertymää Lähi-Idässä perustamisensa jälkeen 1948 (kts. mm. ”Balfour declaration”, esim. https://www.youtube.com/watch?v=Tz7JJcO-rWw). Periaatteessa kaikki Lähi-Idän menneet, nykyiset ja tulevat kahnaukset liittyvät ainakin jollain tasolla Israeliin.
  Toiseksi sionistit ovat vahvasti juurtuneet maailmanpoliisi USA:n politiikkaan, kun siellä on yksi jos toinenkin merkkihenkilö sionisti ja usein myös Israelin kaksoiskansalaisia. Tämän merkitys korostuu ymmärryksestä, että 911-tapahtumien aikaan USA:n johtohenkilöistä ja 911-tapahtumiin lähimmin liittyneet tärkeimmät ihmiset olivat neokonservatiiveja sekä sionisteja (mm. puolustusministeri Rumsfeld, varapresidentti Cheney, Rumsfeldin sijainen Wolfowitz, ”under secretary of state for arms control and international security affairs” John Bolton (myös tunnettu Trumpin ensimmäisenä neuvonantajana) sekä WTC-kompleksin vuokraaja Silverstein.
  Haluan korostaa, että sionismi ei suinkaan ole synonyymi juutalaisuudelle, vaan se on aivan erillinen poliittis-ideologinen liike. Myös monet kristityt ovat sionisteja. Korostan tätä siksi, että sionistien kritisoijat ja kyseenalistajat leimataan automaattisesti antisemitisteiksi, jotta heidän äänensä hiljennettäisiin.

  Vielä haluan ilmaista iloni siitä, että Myytinkertojat ovat antaneet enemmän tilaa näkemykselle, että Bidenin mikkisekoilu oli pelkkä näköharha. Harmaa mikkisuoja on ISO (pressan pään kokoinen!), ja se on pressan oikealla sivulla pitkän varren päässä, vaikka se edestä katsottuna näyttäisi olevan hänen edessään, tumman mikin vieressä. Vaan ei ole, se on kauempana takana ja siksi käsi yltää sen eteen.

  Vastaa

  1. Joo mäkin huomasin Thomaksen pienen perääntymisen greenscreen-teoriassa, mutta edelleen huomautan, että se pihvi on siinä, että sitä Bideniä ei näy missään (paitsi kompastelemassa jossain lentokoneen rappusilla) ja kun se viimein ilmestyy kuviin niin se tapahtuu tollasen todella oudon videon kautta. Tää kaikki haiskahtaa jotenkin niin suunnitellulta…

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *