Bill Gates 322

Bill Gates on näköjään monen alan asiantuntija ja ns. koko kansan tietopankki / grand old man… Välillä hän kertoo maailmalle miten koronavirus voitetaan ja nyt Skull & Bones -päivänä hän taas kertoo miten ihmiskunnan hiilidioksidipäästöt saadaan nollaan. Kyllä – nollaan!

Puheessaan hän kertoo että nämä tappavat hiilidioksidikaasut säilyvät ilmakehässämme tuhansia vuosia. Hmm.. Muistelen kyllä, että omana kouluaikana asia kerrottiin hieman eri tavalla.. Se liittyi jotenkin siihen, että maapallo on eräänlainen symbioosi, jossa jotkut eläin- tai kasvilajit käyttävät hyödykseen toisilta tulevia ”päästöjä”… Noh, ehkä maapallo on muuttunut noista ajoista. Tai ehkä tähän meidän käyttöjärjestelmään on pujahtanut joku pikku troijalainen…?

Heti haastattelun alussa tulee hauska kohta, kun haastattelija sanoo, että onpas niitä hiilidioksidipäästöjä valtavan paljon ja että kyseessä on todella iso numero. Sen jälkeen hän pyytää Gatesia auttamaan hahmottamaan / visualisoimaan miten isosta määrästä OIKEASTI on kyse? Tästä tuli niin mieleen tämä video:

Mutta huumori sikseen ja loppuun pieni disclaimer: En jaksanut katsoa vielä itsekään kokonaan tuota Gatesin höpötystä. Eli ehkä siellä on jotain järkeäkin. Tsekkaan myöhemmin. Ja tämä juttu oli nyt myös ihan tahallaan kärjistetty. Eiköhän kaikki ole samaa mieltä siitä, että ilmastoa tulee suojella ja etenkin haitallisia ilmansaasteita vähentää. Jostain syystä tämä Gatesin besserwisseröinti vaan osuu hermoon… Etten jopa sanoisi, että taustalla haiskahtaa jonkunlainen agenda…

Lisäys:

2 kommenttia artikkeliin ”Bill Gates 322

  1. Bilin päähänpiintymä on keinotekoinen. Keino- äly, keino- immuniteetti, keino -ilmasto, keino- liha, keino- kasvit (GMO)…

    322 hmm. Onkohan luvulla tekemistä äärimmäisen vastakkainasettelun kiihdyttämisen kanssa. Sopisi ainakin tuohon ”keino” -teemaan

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *