Suomi 2021

”Lakiesityksen mukaan henkilön on annettava annettava poliisin pyynnöstä selvitys liikkumisensa määränpäästä ja tarkoituksesta sekä hänellä olevasta erikseen säädellystä perusteesta poiketa säädetyistä rajoituksista.”

”Jos liikkumisrajoitusta ei noudateta, poliisilla on oikeus määrätä väkijoukko hajaantumaan tai siirtymään. Jollei hajaantumis- tai siirtymismääräystä noudateta, poliisilla on oikeus hajottaa väkijoukko voimakeinoin ja ottaa niskoitteleva henkilö kiinni.”

”Kasvomaskin tai hengityssuojaimen käyttöpakkorikkomuksesta tahallaan tai huolimattomuudesta voidaan määrätä 40 euron rikesakko.”

– Saksa 193… eikun Iltasanomat 24.3.2021

80-luvun klassikkosarja Tabu taisi olla aikaansa edellä…

Lisäys: Samaan aikaan Norjassa…

Yksi kommentti artikkeliin ”Suomi 2021

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *