Yksi kommentti artikkeliin ”Näkötesti

  1. Näkötesti avartaa, ainakin Induktion tavoin 🙂 Se mitä kuvan opetuksesta jäin miettimään, on että miksi vastaavia keinoja hyödynnetään valta-, sekä vasta- mediassa?

    Miksi esim. vastamediaan kuuluva lehti käyttää artikkelissa pääotsikossa pyramidi- symboliikkaa, jne? https://mvlehti.net/2021/03/26/puolivaliriihi-lahestyy-mita-merkittavan-pahaa-hallitus-ehtii-viela-tehda-mielipide/

    Tai miksi julkaista edes juttuja, missä haikaillaan kokeellisten hoitojen (eli rokotteiden) perään? (Sputnik rokote ei oikeastaan eroa AZ rokottesta, mikä on ”hyllyllä” tai rokotteita ei saada maahan?)

    Mutta sattuuhan sitä. Kaikki on kuitenkin pöydällä, valitaan kortit mieltymysten mukaan.

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *