Suezin kanavan tukos

Suezin rahtialus -gate on taas yksi uusi mielenkiintoinen aihe tässä jatkuvasti hullummaksi menevässä maailmassa. Jos alus olisi ajanut karille melkein milloin tahansa paitsi juuri nyt, siihen tuskin olisi kiinnitetty erityisempää huomiota. Se, että tämä tapahtui juuri nyt korona-kriisin (tai operaation) tässä vaiheessa ja että ongelma tuntuu aiheuttavan valtavia kerrannaisseurauksia, tekee asiasta kuitenkin kiinnostavan. Toinen asia, joka on herättänyt valtavasti huomiota on se, että ennen kanaaliin ajoaan alus ajoi merellä reitin, josta tulee mieleen miehen sukuelin. Tätä outoa poukkoilua lukuunottamatta alus matkasi aika suoraviivaista reittiä.

Tällaisen kuvion rahtialus piirsi kartalle ennenkuin ”syöksyi” kanaaliin tukkien sen kokonaan.

Noh, tästä on tietysti seurannut se, että aiheen ympärille on syntynyt useita salaliittoteorioita. Jotkut uskovat, että kyseessä on yksi taktinen veto (muiden korona-toimien lisäksi), jonka tavoitteena on saada ns. Great Reset eli maailmantalouden nollaus parempaan vauhtiin. Tämän teorian mukaan erilaisten hyödykkeiden saatavuutta pyritään hankaloittamaan ja samalla hintatasoa nostettua. Lopullisena tavoitteena on käyttää tätäkin yhtenä tekosyynä kokonaan uuden talousjärjestelmän ja ns. ”uuden maailman järjestyksen” esittelemiseen.

Toiset taas uskovat, että kyseessä on ihmiskauppaa vastaan taistelevien ”valkohattujen” hakkerointi eli laiva on otettu etäohjauksella haltuun ja ajettu tahallisesti jumiin, jotta maailmanlaajuinen ihmiskauppaorganisaatio saadaan paljastettua. Aluksi uutisissa puhuttiinkin, että aluksella oli koettu ”blackout” ennen onnettomuutta, mutta kyseinen tieto on ilmeisesti sittemmin poistettu. Esimerkiksi tästä uutisesta se vielä löytyy: https://news.sky.com/story/egypt-suez-canal-blocked-by-large-shipping-container-which-ran-aground-12254947

According to GAC, it suffered a blackout when it was travelling northwards in a convoy.

– Sky News

Jään mielenkiinnolla seuraamaan tätäkin todella kummallista aihetta!

Lisäys:

3 kommenttia artikkeliin ”Suezin kanavan tukos

    1. Onhan tossa vähän samaa fiilistä kuin Lone Gunmen -sarjan pilottijaksossa. Vielä puuttuu se kohtuullisen tärkeä juttu, että konteista oikeasti löydettäisiin niitä ihmisiä… 9/11 tapauksessa niitä ”predictive-juttuja” oli kyllä ihmeen paljon..

      Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *