4 kommenttia artikkeliin ”Muistoja vuoden takaa, osa 1

 1. Mitenhän tuon massapsykoosin saisi oppiaineeksi kouluun?

  Nyt kun koulussa opetetaan kaiken maailman mediakriittisyyttä ja miten harkintaa pitäisi netissä käyttää kun siellä tulee kaikkea kummaa vastaan, niin se että ihmiset ja etenkin nuoret ymmärtäisivät sen miten massapsykoosi toimii olisi kova juttu.

  Toisaalta, eipä koulut koskaan ole innostuneet siitä, että oppilaista tulisi itsenäiseen ajatteluun kykeneviä yksilöitä jotka pystyvät kyseenalaistamaan asioita ja toimimaan jopa valtavirran narratiivin vataisesti jos se on heidän oman hyvinvointinsa kannalta hyvä asia.

  Vastaa

  1. En tiedä miksi tämä tuli tähän kun koitin tämän kommentin saada massapsykoosin kommentointiin.

   No ei nyt mikään elämää suurempi ongelma.

   Vastaa

   1. No massapsykoosiahan tämäkin juttu tavallaan käsitteli eli ei siinä mitään 😀

    Vastaa

 2. Niin, tuo hihamerkkihän on tuttu lähihistoriasta, kun poliitikkojen mielestä ”tauteja kantavat” ihmiset pakotettiin ompelemaan vaateisiin keltainen tähti. Mistäköhän THL- ylilääkäri ideansa ammentaa?

  Kommentteihin liittyen, kun tämä eliitin- kultin korttitalo kaatuu, myös koulujärjestelmä pitää miettiä uudelleen.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *