Muistoja vuoden takaa, osa 2

Tämä muisto ei ole pelkästään vuoden takaa vaan ennemminkin ”vuoden ajalta”. Kummelissa oli aikoinaan loistavia pääministeri-sketsejä eikä todellisuus ole noista ajoista lopulta kovin paljoa muuttunut. Pääministeri on nykyäänkin erinomainen sketsi. Miespuoliset pöljäkkeet on vain vaihtuneet naispuolisiin. Eli sukupuolella ei todellakaan ole näissä homissa mitään merkitystä.

Tähän loppuun oli tarkoitukseni laittaa vielä linkki Juha ”Watt” Vainion biisiin nimeltä ”Sanna”, mutta se saattaisi olla monille liikaa eli jätetään laittamatta… Huumorintaju on nykyään niin vaikea laji, kun kaikesta on muotia pahoittaa mielensä. Mutta toisaalta… pakostihan näin pidättyväisyyteen kehottavasta pääministeristä tulee tuo biisi mieleen, ei voi mitään 😀 Olen tästä syystä varmaan joidenkin mielestä naisvihaaja, vaikka samanlaisen vitsin sanoisin ihan kenestä tahansa miespuolisesta pääministeristä myös tässä tilanteessa. Tyranneille on vain niin hauskaa nauraa.

Yksi kommentti artikkeliin ”Muistoja vuoden takaa, osa 2

  1. Pääministerin (kummelin pahan kurjen 🙂 korttitalo huojuu jo pahasti. Kun se pikapuoliin sortuu, olisi syytä syvä luodata toiminta puoluejärjestelmää sekä virkakoneistoa myöden.

    Ihmisoikeustuomioistuimella riittänee töitä vuosiksi.

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *