4 kommenttia artikkeliin ”Koronatilanne havainnollistettuna

 1. Havainnollinen kuva! Tuohon kun vielä lisäisi tähän mennessä rokotuksesta haittavaikutuksen saaneet.

  Tosin Suomessa kun ei ole pakko ilmoittaa haitoista lakimuutoksen takia.

  Vastaa

 2. Olisi myös kiva tietää kuinka moni valkoisista ja vihreistä ruuduista on jo kantanut viruksen täysin oireetta tai vähäoireisena. Tai ennenkuin testit alkoi isommassa mittakaavassa. Ja kuinka moni mustaan ruutuun kuuluneista olisi kuollut muutenkin tähän päivään mennessä ilman virustakin…

  Vastaa

 3. Jossain oli, että arviolta noin 60-70% Suomaisella on jo immuniteetti c- virusta ja variantteja vastaan. (Johtuen aikaisemmista c flunssa- viruksista) Ilmeisesti osalla näillä testi on positiivinen, koska oletetun viruksen RNA- ketju löytyy elimistöstä.

  Mustaan ruutuun kuuluvista ei ymmärtääkseni julkaista tilastoja, joissa olisi kirjattu todellinen kuolinsyy (ovat liittyviä kuolemia). Arvioita näistä , perustuen muiden maiden tilastoihin voisi löytyä Tiihosen sivuilta…

  Vastaa

 4. Ruotsin ja Espanjan ruudukot lisätty juttuun.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *