Numero 21

Nyt eletään vuotta 2021 (sikäli kun uskoo lineaarisen aikajatkumon olemassaoloon ja meille opetettuun ajanlaskentaan). Mutta onko tämän 21 -numeroyhdistelmän takana jotain muutakin kummallista?

Miksi Tarotin ison arkanan viimeinen kortti on juuri 21 – Maailma? Tämän kortin jälkeen sykli palaa alkuun… kortiin nimeltä narri. Tästä löytyy lisää infoa Youtuben puolelta.

Entä miksi joidenkin teoroiden mukaan ihmisen ruumis kevenee 21 grammaa kun se kuolee? Painaako siis ”sielu” tuon verran?

Oli myös erittäin mielenkiintoista katsella Michael Tsarionin luennot ison arkanan korteista 1 ja 2 ja mitä kaikkea numerologia noiden lukujen ympärillä tarkoittaa. Nykyään videot on maksumuurin takana, mutta suosittelen silti lämpimästi.

Yksi kommentti artikkeliin ”Numero 21

  1. Numeron teema voisi olla evoluutio. Yhden manifestaation ja vastakohtien kautta kehittyminen seuravalle asteelle. 2,1 ja 3

    Sopisi myös maailma korttiin, joka päättää ison arkanan, jolloin narri manifestoituu kehittyneempänä versiona arkanan alkuun. Miksei myös sieluun, joka jatkaa matkaansa yhden elämän verran kokemuksia rikkaanpanna ja manifestoituu uudelleen jossain toisessa muodossa. Ei taida olla sattumaa tuo paino.

    Vuosi 2021 näyttäisi olevan tärkeä ratkaisun vuosi.

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *