Exit plan

On erikoista, että vasta nyt aletaan kunnolla puhumaan ”exit-planista”. Puopolo teki ihan hauskan videon (alla). Tästä yhtälöstä tosin puuttuu vielä yksi aika iso tekijä – eli mitä jos kyse ei olekaan pelkästään terveysasioista? Silloin terveyteen liittyvät perusteet rajoitusten purkamiselle ja ”exit-planille” voi suoraan heittää roskiin.

Toivon koko sydämestäni, että näin ei ole ja maailma tosiaan palaa kuin taikasauvan heilautuksesta normaaliiin heti kun riskiryhmät ovat käyneet piikillä. Tämä jää nähtäväksi. En kyllä olisi kovin optimistinen tämän toiveen suhteen…

Yksi kommentti artikkeliin ”Exit plan

  1. Jos miettii esim. nykytilannetta, sisäsäinen intuitio johdattaa, mutta toisaalta ulkopuolisen järjestelmän sisäinen organisaatio sanellee älyttömyyksiä. Tästähän seuraa kovin huono tilanne yksilölle, ainakin ristiriidan (ahdistuksen) näkökulmasta. Jotta sydän olisi resonansissa ja pääsisi euforiaan, tulee asiat käsitellä niin kuin ne ovat. Hyväksymisen kautta toimintaan.

    Propsit Puopololle asioiden esiintuonnille ja pohdinalle, sisintä kannattaa tutkia kuitenkin syvemmältä, siinä ne johtopäätöksetkin sitten selkenee 🙂 Tarot, numerologia ja astorologia työkaluina. Elämä on opintomatka 🙂

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *