Leffatraileri

Tuli mieleen, että voisiko joku videotekniikan hyvin hanskaava henkilö tehdä trailerin kuvitteelliselle leffalle, joka käsittelisi elämää Suomessa vuosina 2020-2021?

Ideoita kässäriin:

Alussa voisi bassovoittoisen rytmikkään musiikin säestämänä näyttää vessapaperin hamstraajia. Sitten kasvomaski-episodeja: ensin ei saanut/tarvinnut käyttää, sitten piti varastojen riittää, sitten piti ostaa Tiina Jylhältä, mutta Onni Saraste saikin luxus-Bentleyn… Sitten keksittiin maskipakko ja läpinäkyvät pleksit kauppojen kassoille jne…

Sitten voitaisiin kuvata rajojen sulkua ja kuinka poliisi päivystää, ettei Matti Meikäläinen aja autoaan Uudenmaan rajan yli – varsinkaan mökille – samaan aikaan kun lentokentältä kuskataan kaikenmaalaiset täysin vapaasti eri puolelle Suomea ilman karanteeneja tai testejä.

Sitten hallituksen sekoiluja, perustuslain vastaisia rajoitussuunnitelmia jne.. Väliin vähän poliitikkojen puheita, välähdyksiä vaikka Ano Turtiaisen puheista eduskunnassa… Sitten taas kuvia ihmisistä jonottamassa muoviämpäreitä tai Cittarin Mammuttimarkkointa samaan aikaan kun pienet yhden henkilön vetävät yritykset laittaa lappuja luukulle…

Väliin vähän kuvaa Merike Sirelpuun pidätyksestä ja Nesteen työntekijän reagoinnista maskittomaan henkilöön… Myös maskittomien keskarin näyttämisiä yms. ja mielenosoituksia vapauden puolesta. Sitten uutisointia siitä miten ylipaino on merkittävä riskitekijä ja väliin kuvia uimahallien ja kuntosalien sulkemisesta…

Väläyksiä maskitetuista pikkulapsista itkemässä kun tikkua työnnetään nenään kun joku äitipuolen puolitutuntutuntuttu on altistunut jonkun kännykkäpiipparin mukaan.. Sitten kaikenlaisia tilastoja, jotka huipentuu siihen, että vaalit pannaan jäihin koska Suomeen tulee äärimmäisen luotettavan arvion mukaan 11 000 tartuntaa päivässä… Ja siihen päälle EU-tukipaketit ja liittovaltion perustaminen…

Tää kaikki on jotenkin niin överi-uskomatonta jos katsoo vähän kauempaa koko kuviota. Sais todella hauskan trailerin, jos tekis ajatuksella ja laadukkaasti. Takuuvarmasti miljoonia katseluita aika nopeesti.

Miten olis sellainen matala leffatraileri-miesääni, joka sanoisi alussa: ”He luulivat elävänsä maailmassa, jossa ihmiset toimivat rationaalisesti…”

Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *