Mitä jokaisen on hyvä tietää infektiotaudeista ja etenkin SARS-CoV-2 -koronaviruksesta?

Suosittelen erittäin lämpimästi lukemaan tämän asiallisen ja asiantuntevan Johanna Kohvakkan kirjoituksen: Mitä jokaisen on hyvä tietää infektiotaudeista ja etenkin SARS-CoV-2 -koronaviruksesta? Koronavirusepidemia lääketieteen ammattilaisten näkökulmasta.

Oikeastaan en jaksaisi edes keskustella koko aiheesta enää kenenkään sellaisen kanssa, joka ei ole lukenut tuota ajatuksella läpi. Sen verran asiallista settiä.

2 kommenttia artikkeliin ”Mitä jokaisen on hyvä tietää infektiotaudeista ja etenkin SARS-CoV-2 -koronaviruksesta?

 1. Olipas hyvä linkki, taitaa kyllä keskustelukumppanit harveta, oli sen verran pitkä teksti ja asiaa isosti että taitaa jäädä monelta lukematta, jos on tottunut iltaläpysköiden inforuutuun ja muutamaan graafiin.

  Vastaa

 2. Paljon hyvääkin asiaa, mutta jotenkin paikoin rivien välistä paistaa THL- narratiivi. Tämä johtuu varmastikin kirjoitukseen haastatelluista asiantuntijoista. (Ja kun muistaa paljonko nämä instanssit saavat rahaa big pharmalta)

  Maallikkona en tietenkään voi argumentoida jutussa olevia väitteitä Virologiasta tai Zoonosvirologiasta, mutta jotenkin tuntuu, että SARS-CoV-2 RNA- rihman (viruksen) yhteys COVID-19 taudinoireisiin on jäänyt liian vähälle tutkimukselle ja tieteelliselle keskustelulle.

  Ohessa virologi Dr. Stefan Lankan käsityksiä aiheesta.
  https://odysee.com/@Projekt-Immanuel:3/Announcement_Eng:6

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *