Tieteen mukaan (Corbett Report sensuroitu)

Linkki Corbett Reportin sivulle: https://www.corbettreport.com/sciencesays/

Olin juuri jakamassa tuota videota YouTubessa, kun koko James Corbettin Youtube-tili katosi. Hänet ilmeisesti bannattiin. Näin se sensurointi etenee. Ei mitenkään yllättävää. Jakakaa hyvät ihmiset näitä Corbettin suoria linkkejä. Aika iso menetys YouTubelle.

2 kommenttia artikkeliin ”Tieteen mukaan (Corbett Report sensuroitu)

  1. Corbettin videot kannattaa tosiaan katsoa herran omilta sivuilta monestakin syystä. Youtubesta noin yleisesti kannattaa jo vihdoin pyrkiä eroon ja suosia vaikkapa odysee.com palvelua. Toki Youtubessa on paljon tavaraa, jota ei muualla ole mutta youtube-dl kaiketi vieläkin toimii ja nämä puuttuvat videot voi siirtää muihin palveluihin.

    Vastaa

  2. Oi voi, oli miljoonii katselukertoi hänen 9/11 – videoillakin jotka kertoivat lähinnä rahapuolista.
    Tosiasia kyl tuo että ihmisten pitäis pyrkiä eroon tubesta mutta siellä yhä käy paljon taviksia ja oon ottanut yritykseksi esimerkiksi kommentoida ja tykkäillä siellä algoritmien takia. Mut videot joissa tätä voi harrastaa vähenee vaan. Jäljelle tubeen jää kohta vaan valtamedian uutistoimistot, ehkä tarkoituskin.

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *