Kuinka tehdä juttu ihmiskaupasta mainitsematta sitä sanallakaan?

Yleltä löytyy vastaus: https://yle.fi/uutiset/3-11896320

Laskekaa kuinka monta kertaa jutussa mainitaan termi “adoptio” ja kuinka monta kertaa sana “ihmiskauppa”.

“Lehden mukaan lapset julistettiin usein kuolleiksi syntymässään. Vanhemmat eivät saaneet nähdä heitä tai haudata heidän ruumiitaan. Vanhemmille kerrottiin, että lasten ruumiit tarvittiin tieteelliseen käyttöön.”

“Ruotsin hallitukset suosivat varhain kansainvälisiä adoptioita, ja adoptiovanhemmille tarjottiin taloudellista tukea. Myös suurlähetystöt valjastettiin lasten etsintään, Dagens Nyheter (siirryt toiseen palveluun) kertoo.”

Haistan tässä myös lievää palaneen pizzan käryä…

Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *