Pulp Fiction huomio

Katsoin pitkästä aikaa Pulp Fiction -leffan ja satuin huomaamaan siinä yksityiskohdan, jota en muistaakseni ole aiemmin huomannut. Eli se kohtaus, jossa ”kaverukset” on teljetty kellariin ja Butch pääsee sieltä vapaaksi. Pakoon juoksemisen sijaan hän päättää pelastaa vihamiehensä. Hän miettii minkä aseen ottaisi. Hän kokeilee vasaraa… sitten moottorisahaa.. ja viimein tarttuu katanaan. Voimakkain ase kolmesta valikoituu ja samalla nähdään leluauto, jonka kyljessä on tuttu numerosarja:

Pidän jopa hieman outona, etten ole aiemmin huomannut tuota yksityiskohtaa.

4 kommenttia artikkeliin ”Pulp Fiction huomio

  1. Vasarasta… ja harpista. Katsokaas Rammstein – Deutschland (Offical video) 6:09/9:22 Youtube. Ei sillä, tunne on, että kaverit nyt vähän laittaa takaisin eliitin historialle (alkaen roomasta 🙂 … joka koskee näköjään Suomeakin

    6 kauneus, idean realisaatio, 9 päätös, 2 luominen (idean tasolla)… 22? (Iso arkkana, matka?)

    Vastaa

  2. Heh… Mein Herz Brennt (Sydämmeni palaa) … sama bändi. Tarot miekkojen 5, 3:52 (Thoth tarot). Kummaa 5, 5, 5 viisi kamelia, viiden askeleen päässä, erämaassa (viidennessä inkarnaatioissa)…

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *