Euro-isis-horus

Aloin eilen mietiskelemään sitä miksi Euroviisujen logo on jaettu sydämellä keskeltä ja onko siinä jotain symboliikkaa. Mieleen tuli jostain syystä Isis ja Horus. Käänsin sitten kuvan pelikuvaksi ja huomasin, että siinä keskellähän tosiaan lukee melkein ISI H(eart)ORUS… Tämä on ehkä väsynyt pseudo-huomio mutta ajattelin silti jakaa sen täällä. Sori siitä.

2 kommenttia artikkeliin ”Euro-isis-horus

 1. Eikös tuossa näyttäisi lukevan No Isis Horus?

  Jos tuo ei ole pseudo-huomio, viesti voisi viitata aikakausiin. Eli ensimmäinen oli Isiksen aikakausi, välissä Osiriksen aikakausi ja nyt elämme Horuksen aikakautta.

  Aeon of Isis was maternal,  where the female aspect of the Godhead was revered due to a mostly matriarchal society and the idea that ”Mother Earth” nourished, clothed and housed man.

  Aeon of Horus, with our times of self-realization as well as a growing interest in all things spiritual, is considered to be dominated by the Principle of the Child. 

  Vastaa

 2. Nyt kun katselin tuota ”patsaat linjassa” postiasi, klikkasin linkistä EES blogin patsaslistaan. Jostain syystä valitsin patsaan, jonka symboli oli aurinko, (Äitiyden ilo).

  Sattumoisin kirjoituksessa oli Isis ja Horus keskiössä. Kirjoituksessa nostettiin esiin Tarotin Aurinko kortti. Hyvin mielenkiitoista, miten yksi asia johtaa toiseen. Aurinko kortin symboli on tosiaan Heru-ra-ha, joka on yksilöllinen nimi kahdelle oppositiolle ja tasapainoinen muoto Horukselle. Fysiikassa auringossa vaikuttaa voimat lämpöydinreaktio (aktiivinen) ja painovoima (passiivinen)…

  Ehkäpä löydös ei pseudo, kun tietää eliitin pakkomielteen aurinkoon.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *