Kampintorin karhut

Helsingissä, Kampissa, Kampintorilla sijaitsee teos, jossa on iso ja pieni karhu. Tämä toi mieleeni Tikkurilan kävelykadun, jossa myös on iso ja pieni karhu. Kampin tapauksessa kyse on kaksiosaisesta teoksesta: Kohtauspaikat. Mutta viitataanko tällä myös tähtikuvioihin kenties? EES-blogissahan todettiin, että jokaisen vapaamuuraritemppelin katossa on Ison karhun ja Pienen karhun tähdistöt.

En ole aihetta kyllä yhtään tämän enempää tutkinut. Satuin vain huomaamaan nallet ratikan ikkunasta. Eli voi olla ihan pseudohöpinää taas 😀 Tori on kuitenkin lintuperspektiivistä kolmion muotoinen ja sen yläosassa, keskellä kasvaa puu… Hmmmmm…

2 kommenttia artikkeliin ”Kampintorin karhut

  1. Mielenkiintoista kamaa jälleen kerran. Toivoisin että tekisi lisää videoita YouTubeen. Viime kerrasta on pitkä aika.

    Vastaa

    1. Tässä on ollut kaikenlaista hässäkkää elämässä (niinkuin varmasti monella muullakin). Kieltämättä videojutut kyllä kiinnostaisi. Pitäisi vain löytää aikaa kaikelle. Uskon, että tulee vielä aika, että on aikaa tälle blogille ja videoillekin enemmän.

      Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *