Koronamyrsky 16.3.2020 ja nyt

Tässä blogissa julkaistu kirjoitus ”KORONAMYRSKYN SILMÄSSÄ” on mielenkiintoista uudelleenluettavaa nyt kun aikaa sen julkaisemisesta on kulunut liki 1,5 vuotta. Allekirjoitan edelleen jokaisen sanan ja lauseen. Itse asiassa on ollut todella hurjaa katsoa miten ”Problem, Reaction, Solution” -tekniikka on toiminut taas kerran suuriin ihmismassoihin.

”Laajeneeko typerä laumakäyttäytyminen ja ryhmäajattelu vessapaperin, vehnäjäuhojen ja tonnikalan hamstrauksesta myös laajempiin joukkoihin ja aiheisiin? Joku foliohatun omistaja voisi jo nähdä painajaisia pakkorokotuksista, joiden toteutumisesta kansalaiset itse pitävät huolen…” – Kummajuttu 16.3.2020

2 kommenttia artikkeliin ”Koronamyrsky 16.3.2020 ja nyt

 1. Näinhän tämä kehityskuvio oli nähtävissä jo alusta asti.. niille joilla on kykyä nähdä.

  Orwellilainen vapauspassi on tämän totalitaristisen manipulaation päämäärä.

  Nyt jo J.Kataisen johtama Sitra on liittämässä vapauspassia pankkikorttiin.. eli lähitulevaisuudessa käy niin ettei kukaan muu voisi ostaa eikä myydä kuin ne, joilla on tämä hmm. sirukortti kädessä

  Tässä on viisaus. Jolla ymmärrys on.. se tämän ymmärtää

  Vastaa

 2. Jep, muistan vähän miettineenikin tuota postausta tehdessäni, että pitänee kirjoittaa nämä asiat nyt ylös, kun alkaa näyttämään selvältä tämä peli… Mutta on se vaan hurjaa millaisessa maailmassa ja ihmiskunnassa sitä eletään. Lauma vie ja äly vikisee. Mutta maailma muuttuu ja uudet sukupolvet hiffaa enemmän, toivon niin.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *