Rokotteet heti koulun alkaessa

Rokotteita annetaan 12-15 vuotiaille ainakin pääkaupunkiseudulla heti koulun alkaessa eli keskiviikosta perjantaihin. Mietin tässä, että olenko nyt ymmärtänyt kaiken siihen liittyvän oikein:

  1. Korona ei ole vaarallinen tälle kohderyhmälle. Lasten ja nuorten oma immuunijärjestelmä pystyy lähes poikkeusetta laittamaan viruksen kuriin ilman rokotetta. Joillekin voi tulla muutamaksi päiväksi flunssan kaltaisia oireita. Monet ovat jo sairastaneet taudin tietämättään.
  2. Lähes kaikki riskiryhmään kuuluvat ihmiset on rokotettu tai jopa tuplarokotettu (ja kohta triplarokotettu jne.)
  3. Sairaalat ja terveydenhuolto ei ole ylikuormittuneita
  4. Rokote ei ole perinteisessä mielessä ”immunoisoiva” eli se ei estä rokotteen ottajaa saamasta virusta eikä levittämästä sitä eteenpäin. Rokotteella suojaudutaan pääasissa taudin vakavilta oireilta (joita lapset ja nuoret eivät muutenkaan saa kuin äärimmäisen poikkeuksellisissa tapauksissa).

Onko tuossa asiavirheitä? Olenko ns. koronadenialisti, jos käsitän asiat edellä kuvatulla tavalla?

Mietin myös seuraavaa:

Näitä samoja lapsia on viimeisen puolentoista vuoden aikana terrorisoitu ja traumatisoitu monella tavalla. Monien vanhemmat ovat olleet neuroottisen peloissaan taudista ja sen takia rajoittaneet lastensa menemisiä monella tavalla. Käsidesiä on läträtty litratolkulla ja jokainen julkinen tila on opetettu näkemään hengenvaarallisena. Harrastukset on evätty, samoin pääsy uimahalleihin, nuorisotiloihin yms. Monet vanhemmat ovat pakottaneet lapsensa käyttämään tukahduttavia kasvomaskeja. Koulussa on ollut myös käytännössä pakko pitää maskia. Etäopetukseen tai karanteeniin joutumisen pelko on monella vielä tuoreessa muistissa. PCR-testejä on tehty pienimmistäkin oireista ja jopa aikuisille vastenmielinen tikun työntäminen nenään on esitetty lapsille pakollisena velvollisuutena. Lapsia on myös peloteltu sillä, että he saattavat tartuttaa isovanhempansa ja jopa tappaa heidät levittämällä tietämättään tautia. Monet lapset ovat myös joutuneet näkemään perheväkivaltaa, työttömyyttä, alkoholismia ja muita koronahysterian aiheuttamia sivuilmiöitä.

Ja nyt näille samoille lapsille kerrotaan vanhempien, koulun ja median toimesta, että kaikkien tulisi ottaa rokotteet (ja jatkorokotteet hamaan tulevaisuuteen asti). Miksi? Siksi, että muuten yhteiskuntaa ei pystytä avaamaan! Ja jos sitä ei pystytä avaamaan, se on SINUN SYY!

Onko tämä ihan oikeasti vastuuntuntoista toimintaa, jolla suojellaan lapsia?

En väitä, että ihmiset olisi vitun tyhmiä, mutta.

Lisäys: Lue myös seuraava juttu otsikolla Lapsille vaarallinen?

Yksi kommentti artikkeliin ”Rokotteet heti koulun alkaessa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *