Onko taustalla agenda?

Olen viime aikoina pidättäytynyt kaikista salaliittoteorioista ja foliohattu-hommista. Nyt tilanne on kuitenkin mennyt niin överiksi korona-hysteerikkojen ja päättäjien suunnalta, että on aika nostaa kissa pöydälle: Mikä voisi olla agenda kaiken tämän taustalla?

Mielestäni jonkun taustalla olevan ”mission” olemassaolo alkaa näyttää ihan potentiaaliselta vaihtoehdolta. Toinen vaihtoehto nimittäin olisi, että kaikki olisivat tulleet hulluiksi tai saatanan tyhmiksi kuin napista painamalla. Tai noh, onhan sitten vielä kolmaskin vaihtoehto, mutta se olisi vielä surullisempi. Pidättäydyn siksi tässä jutussa hypoteesissa nro 1: Mitä jos taustalla on oikeasti joku agenda?

Monet maailman rikkaimmista ihmisistä (mm. Bill ja Melinda Gates) ovat julkisesti tuoneet esiin, että ihmiskunnan suurin uhka on liikakansoitus. Alla oleva ruutukaappaus on BBC:n jutusta, jonka otsikko on ”Population control: Is it a tool of the rich?


Jo nyt on raportoitu siitä kuinka koronarokotteet ovat aiheuttaneet häiriöitä naisten kuukautiskiertoon. Ja koska kyseesssä on täysin uusi rokote, joka on myynnissä vain väliaikaisella poikkeusluvalla, ei tietenkään voi olla mitään pitkän aikavälin tutkimuksia siitä miten se vaikuttaa esim. miesten lisääntymiskykyyn tai vaikkapa immuunikykyyn (jonkun toisen viruksen tai rokotteen ilmaantuessa) tms. En väitä, että rokotteella olisi mitään tällaisia haittamahdollisuuksia, mutta kuten alussa sanoin, annan tällä kertaa itselleni luvan spekuloida. Eli.. Mitä jos? Miksi muuten päättäjät vieläkin ylireagoisivat näin pieneen uhkaan?

Tässä joku toinen randomilla googlattu artikkeli:

Täytyy vielä muistaa, että nuo esimerkit ovat ns. valtamedian uutisia jotka löysin ensimmäisellä googletuksella. Jokainen voi lähteä tutkimaan tai miettimään kuinka monen jättimedian päätoimittaja kuuluu johonkin vapaamuurarien kaltaiseen veljesjärjestöön ja miten paljon heidän sisäiset valat painaa vaa’assa kun tehdään isoja, koko ihmiskuntaan vaikuttavia päätöksiä yhdessä maailman suurimpien johtajien kanssa. Ei tarvitse mennä kovin paljon ajassa taaksepäin kun monien nykyään päättävässä roolissa olevien henkilöiden isät tai isoisät pohdiskelivat eugeniikan mahdollisuuksia. Vielä vähemmän aikaa on siitä, kun niitä jotka puhuivat Bilderbergin tapaisista täysin julkisuudelta salassa pidettävistä tapaamisista, pidettiin vain ”salaliittohörhöinä”.

Lainaus Wikipediasta:

Useat negatiiviseen eugeniikkaan liittyvät toimet kuten pakkosterilisointi ovat ihmisoikeussopimusten vastaisia. Negatiivinen eugeniikka vietiin pisimmälle natsi-Saksassa, jonka rotuhygieniaohjelmassa sterilisoitiin ja surmattiin satojatuhansia vammaisia ja mielisairaita vuosien 1933–1945 aikana.

Lisäksi tässä tulee tietysti mieleen isot geopoliittiset asiat, maailmantalous ja ilmastonmuutos. Miettikääpä millaista mielipiteiden muokkausta noiden teemojen ympärillä on tapahtunut viimeisen viiden vuoden aikana – tai vaikkapa 11.9.2001 lähtien. Ja miettikää sitä miten isoihin uhrauksiin ihmiset ovat suostuneet nyt pelkästään erittäin pientä kuolleisuutta aiheuttavan koronan varjolla… Mitä päätelmiä tästä voidaan tehdä? Mihin ihmiset ovat valmiita seuraavan mielenhallintaprojektin käynnistyessä?

Tietysti aina kun miettii näitä ”foliotason” asioita, tulee mieleen Georgia Guidestones -monumentti. Se on tuntemattoman tahon (lue: salaseuran) teettämä massiivinen graniittinen monumentti, johon on kahdeksalla kielellä kaiverrettu ohjeet, jossa neuvotaan pitämään maailman väestö alle 500 000 000:ssa.

Väkiluku vuonna 2020 oli 7 800 000 000. Siitä voi jokainen tehdä laskelman missä sfääreissä teoksen pystyttäjät ovat laskelmissaan olleet. Tuo kyseinen 2020-vuosi oli myös ”THE korona-vuosi” ja se sattui olemaan myös Georgia Guidestones -monumentin pystytyksen 40. vuosipäivä. Ne jotka seuraavat kummia juttuja tietävät myös kuinka mystinen ja vapaamuurari-symbolinen operaatio monumentin luona tehtiin vuonna 2014 (pienen kuution irrotus).

Tuossa monumentissa on myös uskomattoman tarkasti tehtyjä astronomisia viittauksia yms. joihin vapaamuurarit ja monet muut salaseurat ovat erityisen fiksautuneita.

Jos taas haluaisi miettiä tätä korona-hysteriaa ihan toisenlaiselta kantilta niin voisi miettiä mitä kaikkea tapahtui ennen kuin maailma ajettiin tähän tilaan? Epstein, Maxwell, prinssi andrew, Wikileaksin paljastukset, pedofilia-skandaalit… Kummasti nämä kaikki ovat kadonneet lööpeistä kuin taikasauvan heilauksella. Sattuma on täysin mahdollinen vaihtoehto sekin.

Itse olen sitä mieltä, että kaikenlainen spekulointi ja pohdiskelu on terveellistä. Mihinkään älyttömyyksiin en suosittele uskomaan. Harmi vain, että tällä hetkellä ne suurimmat älyttömyydet löytyy sieltä ns. reaalimaailmasta. Ihan kuin foliohatut ja normi-ihmiset olisi vaihtaneet paikkaa. Noh, itse aion jatkaa KAIKEN kyseenalaistavalla linjalla.

Be seeing you! – The Prisoner

Lisäys: Noista kuvitteellisista ”median kytköksistä” oli hyvä juttu EES-blogissa: Aatos Erkko ja kulissien takaiset verkostot

Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *