Narratiivi toistuu

Viime päivien tapahtumat ovat tietysti totaalisen kauheita ja niin ovat kaikki tapahtumat olleet sitten 11.9.2001 -päivän, jonka jälkeen USA (tai joku helvetin deepstate / military–industrial complex) laittoi koko maailman sekaisin. Tässä ei siis ole mitään naurettavaa eikä tarkoitus ole tehdä asiasta leikkiä. En tiedä mitään surullisempaa kuin kaaos, johon maailma kerta kerran jälkeen ajautuu erilaisten idioottien takia. Bush, Cheney ja Rumsfeld olivat tietysti vain keulakuvia vaikkakin sellaisenakin ällöttäviä. Ihan kuten kaikki marionetit heidän jälkeenkin. Eiköhän meidän olisi pikkuhiljaa aika herätä tähän touhuun?

3 kommenttia artikkeliin ”Narratiivi toistuu

  1. Paniko joku muuten merkille tuon lentokoneen numeron, joka lähti Kabulista porukkaa tiputtaen (kts. kuva yllä, heti sivuikkunan alla). Heh.

    On muuten merkillistä, että ”paniikissa” lentokentälle tulvinut väki käyttäytyi niin rauhallisesti kaikilla näkemilläni videoilla. Tuo kaveri valokuvassakin vinkkasi niin hilpeästi kaksin käsin kuvaajalle hymysuin ohi juostessaan.

    Taisivat nämä olla vain niitä ainaisia sotilasikäisiä kavereita, jotka ajattelivat katsoa, mikäli saisivat ilmaisen ja mukavan suoran kyydin Jenkkeihin. Monet saivat.

    Yleisesti vaikutti – virallisen median luoman uhkakuvan vastaisesti – siltä, että vallanvaihto Afganistanissa oli lopultakin afganilaisten mieleen ja länneltäkin aivan laskelmoitu juttu. USA onnistui taas kerran aseistamaan mujahideentaistelijoitansa oikein urakalla. Jännityksellä jäämme odottamaan, minkä nimisenä ryhmittymänä jihadistit tällä kertaa nostavat päätään, ja ketä vastaan suuntaavat uudet hienot amerikkalaiset aseensa. Että länsimaat taas kerran saavat tekosyyn puuttua peliin ja ruveta pommittamaan jotakin arabimaata. Olisikohan nyt Iran vuorossa, se kun on ollut jonossa jo pitkään?

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *