Aattelepa ite! Ihan ite!

Edesmennyt Jope Ruonansuu teki tämän musiikkivideon 2001 -tapahtumien jälkeen, kun Bush & kumppanit aloittivat ns. terrorismin vastaisen sodan, joka tunnetusti huipentuu juuri parhaillaan…

Laulussa lauletaan mm. siitä kuinka Bush ompelee Osamalle takkia. Nuoremmille lukijoille tiedoksi, että Osama Bin Laden oli siihen aikaan SE iso paha mörkö, jolla mediassa ihmisiä peloteltiin samaan tapaan kuin nyt koronalla (ja ennen sitä Isisillä). Sotilaille jaettiin jopa korttipakkoja, joissa oli pahimpien terroristien kuvia ja Osama taisi olla joku ihan kunkkukortti siinä tappo-lista-pakassa.

Hieman outoa on se, että FBI ei koskaan kuitenkaan etsintäkuuluttanut Osama Bin Ladenia 11.9.2001 tapahtumiin liittyen. Ei ollut mitään todisteita siitä, että hän olisi ollut tapahtumien takana. FBI:n omillakin sivuilla puhutaan vain vuoden 1998 tapahtumista ja sitten kerrotaan kuolemasta 2011.

Pari muutakin kysymysmerkkiä liittyy 11.9.2001 tapahtumiin ja ne ovat nyt tietysti ajankohtaisia, kun lähestytään tapahtumien 20-vuotispäivää ja myös Afganistanin operaatiot ovat päättymässä hienoon ”onnistumiseen”. Suosittelen katsomaan vaikka tämän videon: https://www.corbettreport.com/911suspects/

Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *