Joka toiselle kuoppaa kaivaa

Mitenkäs ne sananlaskut omaan jalkaan ampumisesta, kirveellä omaan jalkaan osumisesta ja muusta menikään? Eikö nuo mediassa patsastelevat pöllöt vieläkään ymmärrä, että aina kun ihmisiä leimataan ”salaliittohörhöiksi”, yhä useammat heräävät epäilemään virallista narratiivia.

Sinänsä nostan kyllä Kurviselle hattua, että hän on oikealla jäljillä puhuessaan rajoitteiden nopeasti purkamisesta. Tässä voisi käyttää myös tunnettua sananlaskua: Parempi myöhään kuin ei milloinkaan! Kovinkaan moni ei nimittäin ymmärrä miten perusterveet rokottamattomat voivat olla yhteiskunnan ”kaappaajia”. Eikös se uhka pitänyt olla ne hauraat riskiryhmät joiden suojelemiseen kaikki koronarajoitukset piti perustua? Nyt kun rajoituksia ei enää millään pystytä perustelemaan, aletaanko puhumaan kuvitteellisista panttivangeista ja kaappaajista??? 😀 😀 Noh, en ihmettelisi vaikka joku horkkauninen tuohonkin ajatteluun lankeaisi.

Lisäys: YLEn jutussa näköjään puhutaan myös rokote-passista. En oikein ymmärrä mikä hyöty passista olisi… Sillä siis lähinnä varmistettaisiin, että rokottamattomat eivät pääsisi esim. kulttuuritapahtumiin, kirjastoihin tai harrastuksiin. Mikä hyöty siitä on? Kaikki jotka tautia pelkäävät, voivat ottaa rokotteen. Miksi siis ketään kiinnostaa onko joku toinen ottanut sen? Eikä sen piikin ottaminen estä tartuttamasta tautia eteenpäin eli miksi sellaiset ihmiset sitten saisivat päästä tapahtumiin ja muut eivät? Herätyyyys!

Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *