And I hate you for it…

Olen jo pidempään ihmetellyt miten hienosti hajota ja hallitse -tekniikka toimii koronaviestinnässä. Kertooko se siitä, että ihmiset eivät tiedä tällaisesta vaikuttamiskeinon olemassaolosta vai eivätkö he välitä siitä? Olen kuullut tuttavapiiristä tarinoita kuinka korona-näkemykset ovat jakaneet perheitäkin eri leireihin. Kun ihmiset saadaan tappelemaan keskenään, he jättävät heitä alistavat tahot rauhaan.

Tänään uutisissakin oli juttu aiheeseen liittyen: Sybila Pitkänen menetti läheisen, koska koronarokote jakoi heidät eri leiriin – Väestöliitto: Tämä repii perheitä ja ystävyyksiä (YLE)

Jon Lajoie teki joitain vuosia sitten hauskan biisin vähän samaan aiheeseen liittyen. Silloin taisi olla herra Trump ja rouva Clinton hammastenkiristelyn keskiössä.

Koronan tapauksessa tämä päättömyys on menossa todella hurjaksi siksi, että pelkän vihaamisen ja ymmärtämättömyyden lisäksi monet ovat myös valmiita estämään joidenkin ryhmien pääsyn kulttuuritapahtumiin, uimahalleihin ja kirjastoihin elleivät he pysty todistamaan olevansa ”puhtaita”. Pitäisiköhän jatkossa olla eri vessatkin näille ihmisryhmille? Tai miten olisi eri koulut? Ja huvittavinta tässä on tietysti se, että nämä samat tyypit ovat aktiivisia black lives matter -aktivisteja yms. Eivätkö he huomaa toimissaan mitään epäloogisuutta? 😀

Tällaisista ”vaarallisista ihmisistä” oli Ylen sivuilla Joonas Konstigin hyvä kirjoitus otsikolla: Ihmiset ovat pelottavan kuuliaisia ja pari muuta asiaa, jotka koronavuosi on opettanut

P.S. Suosittelen lukemaan myös EES-blogin kirjoituksen otsikolla Edward Bernays – Organizing Chaos

3 kommenttia artikkeliin ”And I hate you for it…

  1. Jenkeissä rokotekattavuus on alhaisinta mustassa väestönosassa.. todennäköisesti näin on asianlaita myös Suomessa. Joten onhan se melkoista natsitouhua vaatia mustaihoisilta ja tuoreilta rokottamattomilta afgaanipakolaisilta rokotustodistuksia. Varsinaista apartheidia tältä kommunistiselta kukluxklaanilta, joka tällaisista vapaudenriistopasseista höpöttää.

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *