Ristiriitainen viestintä ja sen tarkoitus

Muistaakseni (korjatkaa jos olen väärässä) on ihan tieteellisesti todistettu, että jos ihminen tuntee epävarmuutta tai hän kohtaa keskenään ristiriidassa olevia viestejä, hän yleensä alkaa luottaa auktoriteetteihin enemmän.

Korona-hysterian aikana tätä ristiriitaista viestintää on tuupattu joka tuutista. Ensin maskeja ei tarvittu, sitten niitä piti olla yksi ja hetken päästä jopa mieluummin kaksi päälekkäin… Sitten käsiä piti desinfioida kun tauti levisi kaikilta pinnoilta ja sitten ei levinnytkään… Rokotteen piti olla vapaalippu normaaliin elämään… mutta ei ollutkaan… ei edes toinen pistos eikä varmaan kolmaskaan… Tätä listaa voisi jatkaa loputtomiin.

En voi kuin olla tulematta siihen tulokseen, että tämän kaiken taustalla on pyrkimys saada ihmiset mahdollisimman tottelevaiseen ja vastaanottavaiseen tilaan, jolloin mikä tahansa ”ratkaisu” tai ”maailmanjärjestys” hyväksytään, jos sen avulla auktoriteetit pystyvät muka ratkaisemaan tämän valtavan härdellin… kunhan ihmiset hyväksyvät jonkun Kiina-tyyppisen valvontayhteiskunnan, rokotepassit ja ties mitkä muutkin dystopiaan kuuluvat rajoitukset.

Tässä taas hyviä otsikkoja vallattomalta medialta:

3 kommenttia artikkeliin ”Ristiriitainen viestintä ja sen tarkoitus

  1. Tässä videossa on aika hyvin kiteytetty edellinen, logiikalla voi vastata vain logiikkaan, ei järjettömyyksiin.

    Sillä aikaa kun ihmiset etsivät loogisia vastauksia väitteisiin, totalitääri keksii uuden järjettömyyden.

    https://odysee.com/mass-psychosis:99

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *