Catch me if you can (Room 201)

Tuli pitkästä aikaa katsottua elokuva Catch me if you can. Siinä Tom Hanksin esittämä FBI-agentti tulee pahasti jallitetuksi ammatti-huijarin toimesta hotellihuoneessa nro 201 (klippi elokuvasta tämän jutun lopussa). Tämä toi mieleen Event 201-nimisen tapahtuman, joka järjestettiin juuri ennen korona-pandemiaa ja sen kuinka Tom Hanks juuri koronan alkuvaiheessa twiittasi siitä kuinka hänen vaimonsa johti häntä jossain pelissä 201 pisteellä – korostaen siis tuota numeroa ja samalla jakaen korona-infoa. Hanksin Twiitissä oli myös kuva vanhanaikaisesta Corona-merkkisestä kirjoituskoneesta

Tämä kaikki tuo varmasti monille mieleen Hohto-elokuvan sekä siitä tutuksi tulleen ”hotellihuone 237”:n sekä myös elokuvassa nähdyn Adler (Eagle) -kirjoituskoneen. Ja monet myös varmaan muistavat senkin mitä yhteyksiä Hohto-elokuvan ”huone 237”:n ja Apollo 11-kuulennon välillä väitetysti on ja miten Adler-kirjoituskone liittyi siihen…

Kannattaa myös muistaa, että Hanksit olivat ensimmäisiä koronan saaneita julkkiksia… Erikoisia sattumia siis numeron 201 ympärillä… Omat vanhat postaukseni näistä aiheista ovat väliaikaisesti offline, mutta etsivä löytää tietoa muualtakin. Kummajuttu-kamaa sieltä diipeimmästä päästä!

2 kommenttia artikkeliin ”Catch me if you can (Room 201)

  1. Nythän oli taas holly woodissa tapahtunut. Alec Baldwin ampui kuvaajanaisen, joka oli siis ilmeisesti tekemässä hollywoodin pedofiiliringeistä kertovaa dokumenttia….

    Vastaa

    1. Sori Puuhapete, kommentti oli jäänyt filtteriin, nyt vasta huomasin julkaista sen. En osaa ottaa kantaa tuohon ampumistapaukseen, mutta toki outoa, että uhri on juuri tuollaisessa produktiossa osallisena.

      Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.