Blogin palauttaminen edistyy

KummaJuttu! -blogin vanhat postaukset on nyt osin palautettu näkyviin. Kuvat tosin puuttuu vielä. Niiden palauttaminen onkin melkoinen urakka sillä jokainen kuva pitäisi siirtää manuaalisesti arkistosta tänne uudelleen avattuun blogiin. Tulen tästä syystä palauttamaan juttujen kuvia sitä mukaa kun ne tulevat ajankohtaiseksi. Eli yksi kerrallaan ja vähitellen.

Vielä vanhemmat, edellistä resetointia edeltävät jutut ovat myös edelleen kokonaan piilossa. Niiden palauttaminen on myös käsityötä, jota teen sitten jos näen aiheelliseksi. Aikamoinen härdelli tuli tästä serverin vaihdosta. Sori vaan!

Vanhojen juttujen palautumisen kunniaksi haluaisin taas kerran nostaa tämän kirjoitukseni esiin maaliskuulta 2020: Koronamyrskyn silmässä.

Tuota kirjoittaessani tiesin, että suurin osa ihmisistä pitäisi sanaa ”pakkorokotus” täysin hulluna salaliittoteoriana ja ”foliohattu-puheena”. Nyt – vuoden 2021 marraskuussa tämä sama termi vilisee kaikissa valtamedian kanavissa.

Huh!

KummaJuttu! – Kun mikään ei enää yllätä.

Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.