Ihmiskoe etenee

On mielenkiintoista ja hirvittävää katsoa meneillään olevaa psykologista ihmiskoetta. Ihan sama fiilis oli myös 11.9.2001 tapahtumien jälkeen.

Näen sosiaalisessa mediassa ulostuloja, joissa vaaditaan pakkorokotuksia. Näen vaatimuksia rokottamattomien ”kopittamiseen”. Näen postauksia, joissa kerrotaan ylpeinä kuinka ollaan käyty rokottamassa omat lapsetkin. Tämä siitä huolimatta, että rokotteen myyntilupa on poikkeustilanteen vuoksi ehdollinen ja koronarokotteilla on normaalia tarkempi seurantavelvoite käyttöönoton jälkeen.

En todellakaan voi ymmärtää kuka antaa lapselleen rokotteen, joka on lapsille suurempi riski kuin itse tauti. Tätä en vain voi ymmärtää. Ja siihen päälle vielä se sosiaalisen median patsastelu ja hyvesignalointi. Täysin käsittämätöntä. Idiocrazy -elokuva on muuttunut todellisuudeksi!

Olen myös nähnyt postauksia, joissa ihmetellään miksei demokratia toimi. Enemmistön pitäisi kuulemma saada päättää siitä pakkorokotetaanko kaikki. Tällä tavallako koulussa opetettiin mitä demokratia on? Eikö kenelläkään soi kellot? Oliko 30-40 -lukujen Saksa sitten unelma-demokratia? Ja nämä samat totalitarismia vaativat ihmiset esiintyvät julkisuudessa syrjinnän vastustajina ja tasa-arvoisuuden edistäjinä. Mind-blowing!

Hulluksi on maailma mennyt. Ei tosin mitään uutta allekirjoittaneelle eikä varmaan tämän blogin lukijoillekaan. Auktoriteettiuskovaisuus on syöpä, joka on levinnyt kaikkialle. Mikään ei enää ole mahdotonta.

Noh, jäädään seuraamaan sirkusta. Tirehtöörit lavalle ja popparit esiin!

2 kommenttia artikkeliin ”Ihmiskoe etenee

 1. Kiva, kun saitti on taas käynnissä!

  Minun mielestäni todellinen demokratia ei ole sitä, että enemmistön ääni voittaa. Todellinen demokratia on sitä, että vähemmistöjenkin ääntä kuunnellaan, ja heilläkin on mahdollisuus vaikuttaa asioiden kulkuun.

  Siksi julkinen keskustelu on niin tuiki tärkeätä, eikä sitä missään tapauksessa saa lopettaa vaimentamalla tiettyjä katsantokantoja, kuten nyt tehdään. Enemmistö ei todellisessa demokratiassa koskaan hiljennä vähemmistöjen mielipiteitä, sillä se on ylivaltaa eli alistamista.

  Voiko sitten enemmistön voimalla tehdä päätöksiä, jossa ihmisen itsemääräämisoikeutta rajoitetaan ja rikotaan? Tässä kohden astuvat voimaan ihmisoikeussäännöstöt: ei voi. Pakkorokottaminen on juuri tällainen rikkomus. Se sotii itsemääräämisoikeuttamme vastaan. Siksi sitä ei koskaan pidä hyväksyä.

  Vastaa

 2. Jep. Ihan samaa mieltä. Ikävä kyllä, ihmiset on tämän kahden vuoden aikana aivopesty ja peloteltu todella alhaiselle tietoisuuden tasolle. Vaarallinen tilanne. Yhtäläisyydet terrorismin vastaisen sodan päättömyyksiin on selvät. Massat on kovin helposti ohjailtavissa eikä silloin ihmisoikeussännöstöt paljoa kiinnosta.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *