Nyt tuli twisti!

Tänään Levelin jaksossa tiputettiin aika erikoinen jytky. Nea syytti siinä Tuomas Malista henkisestä ja jopa fyysisestä ahdistelusta. Leveli ja Tuomas Malinen ovat monien silmissä ikäänkuin ”samassa rintamassa” taistelemassa valtavirran yksipuolista narratiivia vastaan. Onkin mielenkiintoista seurata miten Malinen tulee tähän vastaamaan vai tuleeko. Ja tuleekohan monikin media tarttumaan tähän ns. meetoo -henkisellä uutisoinnilla?

Vai onko kyseessä sittenkin Levelin ja Malisen virittämä juoni? Hmm… Erikoista.

2 kommenttia artikkeliin ”Nyt tuli twisti!

 1. Olihan aikamoinen pommi, jos ajatellaan että Nea puhui totta, Malisesta piirtyi ihan perinteisen narsistin/sosiopaatin kuva, tätä pohjaa vasten tarkastellen voi myös pohtia Tuomaksen astumista julkisuuteen, oliko hän huolissaan tulevaisuudesta vai tavoitteleeko kultaista oksaa pölyn laskeuduttua(kummalta puolelta?). Jos luotetaan siihen että Malinen on meidän (😂) puolelle, onko sillä mitään merkitystä mikä häntä henkilökohtaisesti ajaa tai minkälainen kusipää hän ihmisenä on.
  Malisen vastinetta odotellessa, kaipa hänkin jossain vaiheessa asiaa kommentoi, Kauniit ja Rohkeat antiglobalistien piirissä jatkuu….

  Vastaa

 2. Munkin on pakko tulla hämmentämään tätä soppaa.

  Kaikelle häirinnälle pitää laittaa stoppi sehän on selvä.

  Luin Eliitin esoteeriset symbolit blogista Iso – H:sta ja tämä kaveri on hyvin mielenkiintoinen. En osaa sanoa, että onko hän meidän puolellamme vai ei.

  Se kuitenkin haisee aika pahasti mikä EES – blogissa oli, että Iso H vähättelee vapaamuurareiden merkitystä musiikkiteollisuudessa. Lisäksi Iso H on mielestäni vieläkin Rähinä Recodsin osakas.

  Kyllä Iso H:lle voi propseja antaa, että hän on saanut ihmisiä kiinnostumaan sanotaan vaikka tästä vaihtoehtomateriaalista ja hänen sekä Malisen haastattelua on katsottu yli 50000 kertaa.

  Silti on täysin mahdollista, että Iso H kuuluu ostettuun oppositioon eli kyseessä on pillipiipari jonka tehtävä on mukamas olla meidän puolella, mutta ajaa meitä kauaksi totuudesta ja tarjoilla eliitin näkemys kapinasta eli mennään siis tälle naurettavalle Elokapina linjalle.

  Nea on nuori, kaunis ja älykäs nainen, joten en pitäisi kovinkaan mahdottomana , että eliiitti koittaisi kosiskella Neaa omalle puolelleen. Kuten vaikkapa tarjoamalla jonkun kakkosjuontajan osan jossain haastatteluohjelmassa tai jotain muuta vastaavaa.

  Nea:n ja Iso H:n haastattelussa oli minusta outoa kemiaa ja se oli hyvä haastattelu. Tosin siinä vaiheessa kun kysyttiin eliitin symboleista, niin Iso H meni ihan selkeästi lukkoon ja jauhoi selkeää tuubaa.

  Jos Iso H kuuluu ostettuun oppositioon, niin olisiko hän voinut tehdä Nealle tarjouksen haastattelun lomassa?

  Toivottavasti tämä on silkkaa vainoharhaa ja Nealle ei ole tehty mitään tarjousta ja toivotaan ,että Iso H on myöskin havahtunut ja oikeasti ajaa yhteistä hyvää.

  Toivon myös ettei Tuomas Malinen olisi tehnyt mistä häntä syytellään.

  Me elämme oudossa ajassa ja kaikenlaiset skenaariot ovat mahdollisia.

  Halusin vain tuoda yhden tämmöisen skenaarion framille ja oikeasti toivon ettei Nea vaihtaisi puolta.

  Sinällään Eliitti tekee niitä huipputarjouksia nimenomaan Nean kaltaisille yksilölle ja ei niitä tehdä Ossi Tiihosille tai Anoille.

  Katsotaan mitä tapahtuu.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *