Pizzagate 2.0: Ghislaine Maxwell oikeudessa

Jeffery Epsteinin ”kumppani” ja oletetusti myös ”rikoskumppani” Ghislaine Maxwell on parhaillaan oikeudessa. Jason Bermas käsittelee aihetta uudella videollaan (jonka YouTube muuten sensuroi, joten tässä Rokfin -linkki):

https://www.rokfin.com/stream/11594/The-Maxwell-Epstein-Case-From-Inside-The-Court-Room-With-The-Rundown-Live?jwsource=cl

Lisäys 2: Myös toinen video samasta aiheesta: https://www.rokfin.com/stream/11631/The-Maxwell-Case-Vicky-Ward-And-Much-More?jwsource=cl

Niille, jotka eivät tiedä tai muista mistä tässä on kyse, tiedoksi, että homma juontaa juurensa vuoteen 2019, jolloin Epstein pidätettiin ja sen jälkeen hän (väitetysti) teki vankilassa itsemurhan samalla hetkellä kun vartijat sattuivat nukahtamaan univajeen takia ja turvakameratkin sattuivat sopivasti olemaan epäkunnossa. Sekin oli hieman erikoista, että Epsteinin tiedettiin olevan mahdollisesti itsetuhoinen, jonka takia hänet oli asetettu erityiseen ”itsemurha-vahtiin”. Eikä sekään yhtään selventänyt asiaa, että ruumiinavauksessa hänen kaulastaan löytyi sellaisia vaurioita, joiden aiheutuminen sängystä hirttäytymiseen olisi erittäin epätodennöistä ellei jopa mahdotonta.

Epstein lennätti Lolita Express -nimisillä lennoillaan eliitti-luokan väkeä ja väitetysti välitti myös alaikäisiä tyttöjä näille politiikan ja liike-elämän johtajille. Lennoilla oli ilmeisesti sellaisia henkilöitä kuin Bill Gates ja Bill Clinton. Monet varmaan muistavat myös sen millaiseen ryöpytykseen brittihovi joutui kun selvisi, että yksi näiden tyttöjen kanssa henganneista oli Prinssi Andrew.

Ja tietysti tähän liittyy sekin, että tämä nyt syytettynä oleva Ghislane tulee perheestä, jolla on vahvat kytkökset tiedustelupalveluihin ja hänen oma isäkin kuoli epäilyttävissä olosuhteissa. Eli ulkoisesti homma haiskahtaa hieman siltä, että Epstein saattoi olla ”agentti”, joka oli mahdollisesti vuosien varrella kerännyt valtavan määrän sellaista todistusaineistoa, jolla tarvittaessa voidaan kiristää poliitikkoja ja muita päättävissä asemassa olevia. Eli päädytään siihen miten se yhteiskuntaa todellisuudessa ohjaava ”hidden hand” saattaisi käytännössä olla mahdollinen. Tai sitten hän oli vain yläluokan mulkku, joka tykkäsi siitä, että pikkutytöt antavat hänelle ja hänen kavereilleen hierontaa. Mistäs sitä tietää 😀

Mikä pizza saisi olla?

Kun puhutaan pedofiliasta, ihmiskaupasta ja alaikäisten lasten välittämisestä, tulee tietysti mieleen myös muutama vuosi ennen Epsteinin kuolemaa puhuttanut Pizzagate. Sainkin juuri äskettäin haukkuja Facebookissa siitä, että toin aikoinaan esiin Pizzagaten julkisesti omalla nimelläni. En kuulemma uskonut, että kyseessä oli valeuutinen vaikka jostain pitserian kellarista ei löytynytkään lapsia.

On surullista, että joku edes kehtaa alkaa puhumaan näin typeriä ja vielä näin vakavasta aiheesta. Itse en missään vaiheessa väittänyt, että missään kellarissa olisi lapsia. Jaoin jopa sellaisenkin videon, jossa varoitettiin siitä, että Pizzagate saattaa olla vain ”syötti”, jolla pyritään peittämään todelinen ”pedogate” eli vielä pahemmat rikokset. Yritin myös kertoa ihmisille siitä kuinka Jimmy Savile sai tehdä rikoksiaan lapsia vastaan vapaasti, koska kukaan ei uskonut, että eliittipiireihin kuuluva ja ritariksi lyöty henkilö voisi olla pedofiili. Toin myös esiin erään USA:sta Suomeen ”paenneen” henkilön, joka väitti joutuneensa vainon ja väkivallan kohteeksi jenkeissä sen jälkeen kun alkoi selvittämään näitä lapsiin kohdistuvia rikoksia. Siinäkin yhteydessä tuotiin Clintonit jollain tavalla esiin. Tarkkoja yksityiskohtia en kyllä enää muista.

Ja mistä Pizzagatessa sitten oli kysymys? Pitäisikö sen suhteen hieman virkistää muistia nyt kun Epstein / Maxwell -case käy kuumimmillaan? Pizzagatessa kaikki alkoi Wikileaksin paljastamista sähköpostiviesteistä, joita oli käyty esim. Clintonin ja Podestan välillä. Viesteissä oli koodikieleltä kuulostavia viittauksia pizzaan eikä viesteissä tuntunut olevan mitään järkeä.

Sitten joku tajusi, että tietyissä pedofiili-piireissä käytetään tiettyjä ruokiin liittyviä sanoja ns. koodikielenä, jotta ulkopuoliset eivät tietäisi mistä puhutaan. Myös FBI:n tiedotteesta löytyi tietoa siitä minkälaisia geometrisia kuvioita pedofiilit käyttävät esim. koruissaan, jotta tunnistavat toisensa ja tietävät toistensa mieltymykset. Ja näitä samoja merkkejä löytyi sitten pizzerioista, jotka kytkeytyivät edellämainittuihin henkilöihin. Soppa oli valmis. Lisää vettä myllyyn tuli siitä, että nämä pizzerioihin liittyvät henkilöt olivat postailleet instagramiin kuvia lapsista, joilla oli kädet teipattu pöytään ja lapsista, joilla oli rahatuppo edessään jne. Eli todella hämäriä kuvia kun ottaa huomioon yhteyden, jossa nämä tuli ilmi. Heidän some-kanavistaan löytyi muistaakseni myös jotain videoita tapahtumista, joissa oli satanismiin viittaavia elementtejä. En itsekään enää muista kaikkia yksityiskohtia.

Nämä kaikki kuulostaa tietysti todella hämärältä niistä ihmisistä, jotka eivät koskaan ole perehtyneet teemoihin kuten MK Ultra tai mitä rituaalinen lasten hyväkskäyttö mahdollisesti on.

Noh, riippumatta siitä mitä Pizzagaten takana mahdollisesti oli tai ei ollut, olisin edelleen kiinnostunut kuulemaan sen virallisen selityksen näille Wikileaksin paljastamille sähköposteille (alla). Samoin kiinnostaisi tietää mitä sieltä Epsteinin kassakaapista oikein löytyi.

Yksi kommentti artikkeliin ”Pizzagate 2.0: Ghislaine Maxwell oikeudessa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *