Puheenaihe -podcast ja Lasse Lehtonen

Katsoin juuri alla olevan Puuheenaihe-podcastin jakson, jossa oli vieraana Lasse Lehtonen. Haastattelussa oli niin monta uskomatonta ”WTF!-kohtaa”, että menin laskuissa sekaisin. Siellä puhuttiin mm. ”naturistien” korona-denialismista sekä siitä, että tavallisen kansan ei tarvitse tietää faktoja kun eivät mitään ymmärrä. Ja jos käsitin oikein niin Lasse oli sitä mieltä, että lääketieteelliset faktat pitäisi tuoda esiin mm. maahamuuttajille sosiaalisen median mielipidevaikuttajien kautta!

Siis ihan oikeasti nyt äijä turpa kiinni ennenkuin häpäiset kaikki ammattikuntasi edustajat! Eletään vuotta 2021 ja tässä on meidän ”asiantuntija” – Aivan uskomatonta!

Katsokaa ja kuunnelkaa:

Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *