Metaverse

Pohdiskelen aina välillä tätä jatkuvasti kiihtyvää digitaalista vallankumousta ja sitä mihin se lopulta tulee johtamaan. Koronan myötä ihmiset on entistä tiiviimmin naimisissa ja täysin pakotettuja digitaalisiin työnteon ja kommunikoinnin muotoihin. Mihin kaikki tämä johtaa? Digitaaliseen orjuuteen vai ihmiskunnan vapauteen? Mitä tapahtuu kun sekaan heitetään vielä ”viihdettä”, jolla ihmiset saadaan koukuttumaan entistä enemmän digitaalisiiin ja keinotekoisiin todellisuuksiin? Istutaanko jatkossa koko elämä jossain lukitussa huoneessa, ikäänkuin Matrix-elokuvan ihmiset niissä omissa kotiloissaan?

Truthstream Media käsittelee aihetta alla näkyvällä videolla monelta mielenkiintoiselta kannalta. Esimerkiksi symboliset viittaukset Saturnukseen ovat kiinnostavia. Myös se, että eletään talvipäivänseisauksen eli ns. manalaan laskeutumisen aikaa, tekee kaikesta ympärillä tapahtuvasta erityisen kiinnostavaa. Hienoa, että jotkut jaksavat nähdä vaivaa tällaisen sisällön tuottamiseen!

Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *