#TruckersForFreedom

Kaikki tähän blogiin eksyvät varmasti tietävät tämän jo, mutta Kanadassa on menossa valtava koronarajoitusten vastainen mielenosoitus, johon osallistuu kymmeniä tuhansia rekkoja. Rekat tukkivat pääkaupunki Ottawan kadut ja uhkaavat tehdä niin kunnes idioottimaiset koronarajoitukset ja rokotemääräykset kumotaan. Suomessa(kin) virallinen media vaikenee lähes täysin koko aiheesta. Kanadan pääministeri Justin Trudeau puolestaan on luikkinut kark… eikun karanteeniin 😀

Itse ajattelin seurailla tuolla hashtagilla varustettuja postauksia sekä tietysti David Whiteheadin (@dwtruthwarrior) juttuja, koska hänhän on sikäläinen varsin ansioitunut totuustaistelija. Tämän jutun otsikkokuvakin on lainattu hänen Twitter-tililtä 🙂 Ja tietysti pitää katsella mitä EES-blogin aiheesta kirjoittaman jutun kommenttiosioon paukkuu: https://eliitinesoteerisetsymbolit.blogspot.com/2022/01/kanadan-rekkakapina-freedom-convoy-2022.html

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝐋𝐔𝐕𝐌𝐘𝐂𝐈𝐓𝐘 (@luvmycity)

2 kommenttia artikkeliin ”#TruckersForFreedom

  1. Suomen pateettinen valtaviemärimedia vaikenee tämän täysin. Pravdan pääuutinen: ”hymypoikapatsas muuttuu hymyhenkilöpatsaaksi”. Jokainen jolla on aivot näkee tämän skeidan läpi kuinka läpimätä yhteiskuntamme on.

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.