Mitä mieltä Convoysta?


Kysymys 1: Tulisiko kaikista koronarajoituksista, pakkorokotuksista ja koronapassista luopua?

EHDOTTOMASTI JA VÄLITTÖMÄSTI!!!

Kysymys 2: Onko bensan hinta liian kova?

KYLLÄ, mutta se on aiheena hieman kaukana tästä ensimmäisestä asiasta. Jokainen on varmaan ollut kokouksessa, jossa on käsitelty yhtä asiaa ja kokouksessa, jossa on käsitelty kymmentä asiaa. Kumpi oli tehokkaampi?

Kysymys 3: Tulisiko hallituksen erota?

En panisi pahaksi, mutta ei siellä mitään maailman pelastajia olisi jonossa seuraavaankaan hallitukseen. Kusessa ollaan joka tapauksessa näiden nykyisten päättäjien kanssa. Demokratian muutoksen pitää lähteä paljon syvemmältä kuin puhuvien päitten tuolileikeillä.

Viimeinen kysymys: Mitä mieltä Convoystä?

Lähes kaikki jo varmaan tajuavat, että koronarajoitukset, pakkorokotukset, passit ja muut ovat täyttä idiotismia, kun eletään helmikuuta 2022 ja suunnilleen kaikki ovat sairastaneet taudin ja hakeneet lisäksi kädet täyteen piikkejä. Kun Convoyn facebook-ryhmä sai parissa päivässä yli 30 000 jäsentä, olin erittäin toiveikas. Toivoin, että viimein ihmiset saattaisivat yhdistyä, kun politikointi (äärioikeisto, vassarit jne) jätetään yhtälöstä pois. Noh.. Toivossa on hyvä elää sanoi lapamato.

Kanadassa nähty Convoy-mielenosoitus oli (ja on) hieno osoitus siitä miten upeasti voidaan hoitaa näyttävä operaatio ja samalla tuoda esiin päättäjien koronan varjolla harjoittama mielivalta ja kansaa kahtia jakava agenda. Tilanne siellä on vielä käsittääkseni kesken ja homma etenee myös oikeusteitse.

Se mitä Helsingissä tänään tapahtuu (jos tapahtuu), on myös äärimmäisen mielenkiintoista seurattavaa. On hienoa, että Suomessa on oikeus ja mahdollisuus osoittaa mieltään ja enemmän kuin suotavaa olisi, että protestoijien ääni myös kuultaisiin. Jos näin ei tapahdu niin tunnetusti energialla on muitakin purkautumisreittejä kuin lailliset ja rauhanomaiset mielenosoitukset.

Annan Suomen Convoyn agendassa varsinkin ensimmäiselle asiakohdalle täyden tukeni. Minkään väristä lippua en tule heiluttamaan, mutta paikalle kyllä menen, sillä haluan itse nähdä millainen tapahtuma todellisuudessa on. Ville Vallaton -median varaan en valitettavasti voi asian arviointia jättää.

Vaikka keinoista olisi erimielisyyttä niin toivotan tsemppiä kaikille, jotka jaksaa pitää ääntä tärkeiden asioiden puolesta! Tämä toivotus koskee myös #avoinnanormaalisti ja #nytriittää porukoita!

Yksi kommentti artikkeliin ”Mitä mieltä Convoysta?

  1. Lopputoivotus unohtui jutusta. Nyt näkyy sekin.

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.