Tikutetaan kaikki oireettomat ja terveet lapset – ja rahakin riittää!

Menin taas melkein sanattomaksi kun törmäsin alla olevaan maikkarin uutiseen. Eli on varattu 10 miljoonaa euroa veronmaksajien rahaa siihen, että aletaan tikuttamaan terveitä ja oireettomia lapsia? Ja samaan aikaan positiivisella testillä saa mennä töihin, karanteenit on todettu tarpeettomaksi jne.

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/koululaiset-piti-kotitestata-kahdesti-viikossa-mutta-thl-muutti-ohjetta-lahes-heti-testien-jakelun-alettua-laajamittainen-testaus-ei-enaa-tasta-maailmasta/8349560?fbclid=IwAR1fLwbXMfTxIxnsG_f5DcWBJkJP-7TrwTW0AIw97bxqNZfo8i3wjZOCqpQ

P.S. Wilma -viesti tuli meillekin tänään, että testejä aletaan nyt jakamaan koulussa. Hienoa! Voiko niitä käyttää korvien puhdistukseen? Terveyden puolesta nyt yhteiseen rintamaan!

Lisäys: Ahvenanmaalla sentään jollain aivot jäljellä: https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/0bfa6c7c-ae7b-4825-b0fb-6c7a78dc7446

Yksi kommentti artikkeliin ”Tikutetaan kaikki oireettomat ja terveet lapset – ja rahakin riittää!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.