Now Showing…

Jos kaksi vuotta kestänyt korona-teatteri alkoi jonkun mielestä käymään jo tylsäksi niin nyt olisi uusi blockbuster tarjolla!

Ja jälleen disclaimer: En ota kantaa Ukrainan tilanteeseen vaan yleisesti siihen miten asiat meille esitetään. Esitän osanotot kaikille sodan uhreille riippumatta siitä miltä ”puolelta” he ovat. Sota on eläimellistä ja typerintä toimintaa mihin ihminen kykenee ja odottelen kovasti päivää, jolloin kaikenlaisten nukketeattereiden kulissit kaatuu.

3 kommenttia artikkeliin ”Now Showing…

  1. Ei tullut üllatuksena tämä seuraava näytös, koronapläjäys oli hyvin lähellä levitä käsiin, kohtapuolin olisi voinut herätä kiusallisia kysymyksiä plandemiasta, nyt se on menneen talven lumia.
    Samaa paskaa eri paketeissa molemmilla puolilla kiihottamassa hyväuskoisia hölmöjä ja hyödyllisiä idiootteja toistensa kurkkuihin, lammaslauman määkiessä peloissaan ja vaatiessa lisää turvaa. Välillä tuntuu raskaalta kun kerta toisensa jälkeen ne omat visiot näyttää toteutuvan, vaikka joka kerta ajattelee ettemme me voi niin hulluja olla ja niin me vain ollaan.
    Eiköhän se mene samalla tavalla ihmiskunnan niin kuin yksilönkin kohdalla, että on käytävä pohjalla ennen kuin pystyy uudistumaan, pohjakosketustahan tässä nyt kiivaasti ajetaan ja suunnitelmat uudesta auvosta ovat valmiina, en ala pahemmin stressaamaan sillä mikään ei ole niin varmaa kuin epävarma, muuttujia on niin paljon kuin meitä ihmisiä ja tulevaisuus on täysin auki, mielenkiinnolla seurailen sopankeittoa niin kauan kuin henki pihisee.

    Vastaa

  2. Jep, alkoi näköjään uusi tuotantokausi ohjelmassa ”kohti uutta maailmanjärjestystä”. (Valtioiden) Sota on se ultimaattinen hajota- ja hallitse operaatio. ”ME vastaan NOI ja jos et ole samaa mieltä miedän kanssa niin silloin kuulut NOIHIN.”

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.