Lämmityslaitteet romuksi ilmaston puolesta

Naureskelin ääneen tammikuussa, kun luin ideasta, että suomalaisten kotien takat pitäisi romuttaa (porkkanaa käyttäen), jotta ilmasto saataisiin pelastettua. Tämä siis maassa, jossa on monesti talvisin -30 astetta pakkasta ja maailman energiantuotanto (ja varsinkin jakelu kriisitilanteissa) on äärimmäisen epävarmoissa kantimissa.. Tiesin, että jos nostaisin idean typeryyden esiin esimerkiksi somessa, saisin kimppuuni lauman hyvesignaloivia maailmanparantajia.

Noh, tällä hetkellä nuo samat ”parantajat” on jo ihan uusien agendojen äärellä. Enkä kyllä ole ollenkaan varma, että heidän uudet päähänpistot olisi yhtään vähemmän vaarallisia… päinvastoin.

2 kommenttia artikkeliin ”Lämmityslaitteet romuksi ilmaston puolesta

  1. Helmikuun globaali lämpötila on muuttunut 0 C viimeisen 40 vuoden keskiarvosta. Lumitilanne pohjoisella pallonpuoliskolla on suurempi kuin aikoihin. Silti faktat eivät merkitse aivopestylle kansalle mitään vaan varmasti ampuisivat itseään jalkaan jos sillä Suomen ilmasto kylmenisi ja talvi pitenisi.

    Surrealistista aikaa elämme ja mielenkiintoista seurata kuinka ympärillä olevat ihmiset ovat harhautettavissa joukkopsykoosiin. En olisi uskonut, että näin helposti ihmiset on hypnotisoitavissa.. ei pelkästään tässä ilmasto-, vaan niin monessa muussakinå epäloogisessa asiassa.

    Vastaa

  2. Kenenkään takan, puuhellan ja puukiukaan poltosta on vaikeaa kerätä dataa ja sitä on vaikea kontrolloida 🙁 lisäksi vähentää merkittävästi riippuvuutta yhteiskunnasta energian osalta, joka on tietty äärimmäisen vaarallista jos katsoo asiaa kontrollifriikin megalomaanin silmin. Ja totta kai loistava bisnesrako!

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.