Onko koronavirus uusi 9/11?

Kun 9/11-iskut tapahtuivat, sitä seurasi valtava propaganda-aalto. Ihmisiä pidettiin median avulla pelon vallassa monella tavalla. Ensin toistettiin päivätolkulla videoita romahtavista kaksoistorneista.

Tämän jälkeen aloitettiin psykologisen operaation seuraava – paljon pitkäkestoisempi vaihe. Uutisissa väläyteltiin jatkuvasti liikennevaloja muistuttavaa uusien terrori-iskujen mahdollisuutta kuvaavaa asteikkoa. Mittari näytti yhtenä päivänä punaista, toisena oranssia, sitten taas punaista…

Ihmisiä pidettiin jatkuvan kauhun vallassa. Samaan aikaan alettiin uutisoimaan pernaruttokirjeistä, joka lisäsi paniikkia entisestään. Hyvänä esimerkkinä tuon ajan massahysteriasta mieleeni on jäänyt uutiset, jossa kerrottiin siitä kuinka pilvenpiirtäjissä työskentelevät ihmiset olivat alkaneet hankkimaan omia laskuvarjoja siltä varalta, että joutuvat hyppäämään kesken työpäivän ikkunasta. Irrationaalinen pelko tuntui saavuttavan apokalyptiset mittasuhteet – tai tällainen kuva ainakin uutisten kautta haluttiin välittää.

Samaan aikaan verhojen takana valmisteltiin jo seuraavia isoja liikkeitä. Itse tosin uskon, että ne liikkeet oli valmisteltu ja suunniteltu paljon aiemmin, mutta ei mennä siihen aiheeseen nyt.

Ihmiset käyttäytyivät pelokkaana laumana, joka halusi tyydyttää turvallisuudentunteen puutteensa toimimalla jollain tavalla yhteisen edun edistämiseksi ja turvallisuuden palauttamiseksi. Kansa oli helposti ohjailtavissa.

George W. Bush piti puhetta megafonin kautta romahtaneiden WTC-tornien raunioissa.

9/11 jälkeen palomiehistä ja poliiseista tehtiin sankarihahmoja. Kansallistunnetta nostatettiin ja Amerikanliput liehuivat hurmoksen keskellä. Monet varmaan muistavat George W. Bushin uhoamisen: ”Jos et ole meidän puolella, olet terroristien puolella”. Suomikin liittyi epävirallisesti koalitioon. Pääministerimmekin sai siinä temmellyksessä hieman hittiä. Tässä vähän muistin terästystä:

Ja kaikki varmaan muistavat mitä ne seuraavat askeleet tästä eteenpäin olivat. Pelon lietsominen oli vain alkusoittoa loputtomalle terrorismin vastaiselle sodalle, jonka seuraukset olivat tuhansia kertoja pahemmat kuin alkuperäiset iskut. Jatkuvat sodat Lähi-idässä, keskitysleirejä muistuttavat vankilat, kidutuksen hyväksyminen kuulustelumenetelmänä, Patriot Act, Prism… Listaa voisi jatkaa loputtomiin. Arvot, joiden piti olla länsimaisen yhteiskunnan selkäranka, romahtivat nopeammin kuin WTC-tornit. Ja kyllä – uskon, että kyseessä oli ”controlled demolition” kaikilla tasoilla.

Todellinen tuhotyö ja terrorismi tehtiin 9/11 tapauksessa psykologisen sodankäynnin avulla paljon pidemmällä aikavälillä kuin vain 11.9. päivän iskuilla. Ihmiset olivat autuaan tietämättömiä siitä, että heidän pelkotilaansa ja eräänlaista massahypnoosia hyödynnettiin pienen porukan tavoitteiden täyttämiseen.

Ihmiset ovat valmiit luopumaan mistä tahansa oikeuksista, jos heidät on ensin saatu uskomaan ”varmaan tuhoon” ja sen jälkeen johonkin ”pelastukseen”. Ordo ab Chao. Problem – reaction – solution.

Jos vertaan tätä 9/11-muisteluani nyt koronaviruksen aiheuttamaan yhteiskunnalliseen tilanteeseen, en voi olla näkemättä yhteyksiä. Terrorismi-uhan vaaraa kuvaava mittaristo on vaihtunut kuolintilastoihin, sairastuneiden määrän spekulointiin ja hengityssuojainten määrän riittävyyden arviointiin. Uutiset ovat olleet täynnä pelkkää korona-kauhua jo useamman kuukauden ajan.

Sankari-palomiehet ja poliisit ovat vaihtuneet sankari-lääkäreihin ja sairaanhoitajiin. Terrori-iskun uhrit on vaihtuneet tuhansiin kuolleisiin ja riskiryhmään kuuluviin, joita kaikkien lähipiiristä löytyy.

Pakostikin mieleen hiipii synkkiä ajatuksia siitä mihin tämä voi johtaa. Jo vuonna 2009 saimme nähdä kuinka hysteerisiksi ihmiset muuttuivat sikainfluenssan levitessä. Ihmiset suorastaan vaativat rokotuksia riippumatta siitä, että niitä ei oltu mitenkään voitu vielä testata tarpeeksi. Sosiaalinen paine kasvoi nopeasti. Vanhempia, jotka eivät halunneet lapsilleen rokotusta, katsottiin pahalla.

Näistä rokotteista Suomi (me veronmaksajat) maksoimme 37 miljoonaa euroa GlaxoSmithKlinelle. Kahden vuoden sisällä rokotuksista 230 henkilöllä oli todettu siitä johtuva narkolepsia-sairaus. Rokotetuilla oli rokottamattomiin verrattuna kymmenkertainen riski sairastua kyseiseen sairauteen.

Olen itse monesti miettinyt oliko sikalentsu-episodi vain häivähdys tulevasta – jostain paljon pahemmasta hysteriasta, jonka avulla saadaan jälleen kerran edistettyä maailmanvalloituksesta (tai maailmanhallituksesta) haaveilevien psykopaattien agendoja.

Nyt eletään huhtikuuta 2020. Melkein koko maailma on tavalla tai toisella pysähdyksissä. Maailmantalous on käännetty syöksylaskuun. Työpaikat katoavat ja yritykset ajautuvat konkurssiin. Ihmiset ovat pakollisissa tai vapaaehtoisissa karanteeneissa. Koulut ja ravintolat on suljettu. Kansallisvaltioiden rajat on suljettu. Liikkuminen maan sisällä kielletty. Ja kaikki tiedotusvälineet on valjastettu 100% vain ja ainoastaan yhden asian toitottamiseen. Ihmiset ovat polvillaan ja odottavat messiasta.

Tässä yksi vahva ehdokas sellaiseksi. Kuunelkaapa mitä hän sanoo:

(linkki poistunut)

Toivon kovasti, että tästä kaikesta seuraa jotain hyvää kuten monet optimistit ovat aavistelleet. Harmi vaan, että sanonta ”historia toistaa itseään” ei ole ihan tuulesta temmattu.

4 kommenttia artikkeliin ”Onko koronavirus uusi 9/11?

 1. Koronavirusta varten ”pikavauhtia” ollaan kehittämässä RNA- rokotetta…eli rokotetta missä ei ole virusta itseään vaan pätkä viruksen geneettistä koodia mikä mutatoi isäntäsolun joka hetken aikaa tuottaa viruksen patogeenejä saadakseen aikaan immuunivasteen ja vasta-aineiden tuotannon ihmisessä. Tämän jälkeen mutatoitunut solu kuolee pois.

  https://yle.fi/uutiset/3-11290069

  RNA- rokote lienee käytännössä sama asia kun DNA- rokote mitä on kait ainakin 20 vuotta tutkittu. Todettu tehottomiksi sekä niissä on ikäviä sivuvaikutuksia. Googlettamalla esim. ”DNA vaccine health risks” saa haettua tutkimuksia missä tosin käytetään lääketieteellisiä termejä haittavaikutuksista (eli eivät aukene ihan joka tallaajalle) mutta jos sen jälkeen selvittää mitä ne termit pitää sisällään niin aukenee paremmin.

  Eli nyt tämän ”koronahysterian” varjolla ollaan työntämässä markkinoille rokotetyyppiä mitä on jo tutkittu ainakin 20 vuotta ja ei ole ollut kelvollinen markkinoille. Jopa vielä pohditaan että josko voitaisiin vähän ”skipata” testausprosessissa kun on nyt niin hirveä kriisi päällä.

  Mitä kaikkea tuollaiset rokotteet voisikaan aiheuttaa ihmisille? Syöpiä?

  Ajatus siitä että minuun injektoitaisiin pätkä geneettistäkoodia mikä kiinnittyy omien solujeni dna:han kuulostaa aika epäilyttävältä.

  PS. Urheilussa dopingina käytettävä geeniterapia mitä ilmeisimmin toimii samalla tavalla.

  Vastaa

 2. Kysyt ”ONKO KORONAVIRUS UUSI 9/11?”

  Kyllä on. Tekaistuja massahysterioita nää on molemmat. Niiden varjolla ”tapahtuu” sitten vaikka mitä. Vaikkapa pakkorokotukset ja pysyvät liikkumisrajoitukset, varallisuuden uusjako ja kaikkea muuta ”kivaa”. Sitten vaikka joku kommunistinen diktatuuri gulakkeineen voisi olla myös ihan ”kiva”.

  Olen jo vähän hahmotellut asiaa, kyllä se tästä:
  https://idiotiantyranniasta.wordpress.com/2017/02/12/bis/

  Tämä Toyota Corona -virus onkin tähän ihan oiva ratkaisu, sillä onhan kansakunnat jo vuosikymmenien ajan opetettu luottamaan auktoriteettiin ja Virus/vastalääke -agendaan. Elokuvat ja tv-sarjat ovat olleet tässä mielenohjelmoinnissa aivan erinomainen apuväline:
  https://idiotiantyranniasta.wordpress.com/2020/02/21/psywar2/

  Ei sillä ole mitään väliä onko tämä Virus – tieteisfantasia faktaa vai ei. Hyvä stoori ja ihmisen mielikuvitus täyttää kyllä ne aukot tässä tarinassa. Esimerkiksi: Virus on eloton 10-100 nanometrin kokoinen hiukkanen. Mutta se elää etenkin muovipinnoilla tehokkaasti – vaikka on kuollut. Väite on mielipuolinen, mutta sillä ei ole mitään väliä. Kyllä jokainen vähääkään tasokkaampi markkinoinnin ammattilainen tietää, että rahvaan kuolemanpelko voittaa AINA järjen päätelmät. Kuolemanpelko myy ja heikompia ei saa arvostella. Esim. tiedemies Stephen Hawkinin älyvapaimmatkin teoriat olivat aina arvostelusta vapaat, koska hänellä oli vakava pitkäaikaissairaus.

  Mitä valhepropagandaan tulee, jopa Joseph Goebbels olisi ollut ylpeä jos hänellä olisi ollut Stephen Kingin kaltainen propagandisti käytössään (The Stand/Tukikohta) – levittämässä hienoja tieteisfantasioita viruksista ja rokotteista jo 90-luvulla kansakunnan tajuntaan. Onhan näistä viruselokuvista tullut oikein kv. genre.

  Vastaa

 3. No niin… 37 miljoonaa euroa GlaxoSmithKlinelle narkolepsiaa aiheuttavista rokotuksista ja 10 miljoonaa epäkelvoista hengityssuojaimista Onni Sarmasteelle ja Tiina Jylhälle. Ihan perusmeno eikä mitään panikointia ilmassa?

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *