Synkkaa synkkaa

Tuossapa oikein mainio video Synkronisiteetti-aiheesta (löytyy muuten myös EES-blogista). Aloin myös miettimään tuota kettu-asiaa, josta Antero tuossa omassa blogikirjoituksessaan kirjoitti. Jos ketulla ja Tarotin narrilla on yhteys niin silloinhan 0-kortissa nähdään vierekkäin kettu ja koira. Muistaako joku vielä Disneyn Topi ja Tessu -elokuvan (englanniksi Fox and the Hound)?

Topi ja Tessu -elokuvan päähenkilö on Topi-kettu, joka löytää ystävän (Tessu-koiran). Tessu auttaa auttaa Topia kasvamaan hassuttelevasta ketunpennusta vastuulliseksi aikuiseksi… rohkeaksi ja uhrautuvaiseksi….. sanalla sanoen… sankariksi. Tarotin narri-kortissa koira symboloi sielun opasta. Narri puolestaan on sankarin matkaansa vasta aloitteleva huoleton sielu.

Ja mitä tuohon synkronisiteetti -aiheeseen tulee niin se on tullut kyllä ilmiönä erittäin tutuksi. Tuo video oli kuitenkin ensimmäinen kerta, kun kuulen yhdistettävän kaksi mielenkiintoista ilmiötä: synkronisiteetit ja selkounet. Niin.. noita molempia olen itsekin kokenut ja onhan niissä tosiaan jotain samaa. Se tunne, kun unessa tajuaa uneksivansa ja huomaa pystyvänsä hallitsemaan sitä… Siinä on jotain samaa, kun joku iso synkronisiteetti ravistelee valvetilassa. Silloinkin sitä pysähtyy miettimään, että eletäänkö me jossain unessa ja onko kaikki oikeasti yhteydessä toisiinsa.

Ja joo.. toi 11:11 -tykitys on ollut ihan pimeetä itselläni aina aika ajoin. Siis sellaista, jota ei oikein mitenkään enää voi selittää sattumalla. Mutta se mihin aikaan julkaisen tämän kirjoituksen ei ole kuin puolikas synkronisiteetti. Huomasin nimittäin jo ennen Julkaise -napin painamista minkä verrran kello on 😉

3 kommenttia artikkeliin ”Synkkaa synkkaa

 1. Ainiin eihän jutussa näy julkaisuajankohdasta muuta kuin päivä. Noh… se oli siis tietysti 11:11 🙂

  Vastaa

 2. Itsellä esiintyy päivittäin numero 42. Usein kelloa katsoessa tai ohjelman pausettaessa. Luvun numerologia kiinnostaisi

  Vastaa

 3. Linnunradan käsikirja on tuttu ja suomenkielisiä videoita luvusta 42 olen y-tubesta katsonut, mutta se perimmäinen syy? Enkku taipuu huonosti, enkä suomeksi ole esoteeristä numerologiaa löytänyt.
  Ekan viestin lähetysaika 9:42

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *